. Deluje da će biti baš baš mnogo sadržaja i nadam se da smo videli samo delić onoga što će moći da se vidi. Jbt 10 minuta traje.

Da izgleda tako, ali iz njega ne curi non stop Tar kao iz mrtvog Cliff-a koji nije odradio potpunu tranziciju u afterlife. Mozda je i dalje ziv, namerno otisao na ratne plaze koje je Cliff non stop prezivljavao.Zanimljiv je i ovaj novi karakter. Zamenio je Cliff-a?

]. Igra bas postaje ozbijan "simulator hodanja", a i prica se zahukta i traversal problemi postanu bas izazovni [nosenje Mame preko planine mi je bas bila extra misija]. A i super je koliko su sa sporednim likovima ispitali tu temu afterworld-a i konekcija, deadman koji je vestacki rodjen, heartman koji vecno trazi plazu svoje poginule porodice, bliznakinje koje se ujedinjuju... Koliko god da je svet weird i pun misterija, do kraja igre je odgovoreno sve.
. Izgledalo mi je da je u pitanju Sam-ova senka na ekranu ali kad se zaustavi snimak jasno se vidi drugačije konture tela.ja bih rekao da tu kažu koliko im je trebalo da uspostave red. to je verovatno samo jedna od tačaka odmotavanja priče (možda se tu npr dogodi samo uvodni deo igre, a onda padne flash forward jedno 10-15 godinaU trailer-u aludiraju na to da je od DS1 do DS2 prošlo samo 11 meseci što je vrlo kratko vreme.
)