• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Cavill & Gadot “The Flash” Cameos Scrapped​

VSxyI9e.gif

svi redom

Namestile su mi se kockice da mi 2023-ca pocne tako sto cu napljuvati sranje film, gde ces bolje...

Odgledah Black Adam-a, nisam planirao, rekoh da vidim sta je HBO pripremio kao "novogodisnji film iznenadjenja" u 00:10, kad ovo sranjce...
i ja reko, ajd, nisam gledao filmove godinama, ako ne racunam ono sranje od nastavka Matrixa i ovaj film me dobro podsetio zasto vise ne gledam filmove...

Dosadno, sve na isti sablon ko 90% filmova po stripu, sve znas unapred sta ce se desavati, bukvalno vidis da idu po zacrtanim tackama, sta sve jedan film o stripu treba da ima, prvo treba da se heroj oslobodi, pa da se ubedi u saradnju, pa da se rodi glavni negativac, pa da heroj na kratko ostane bez moci, pa onda da vrati moci i na kraju da prebije glavnog negativca, uvek isti sablon, samo menjaju skinove...

O zivote, ocu li ja nekad pogledati neki dobar film, dal tako nesto vise postoji, dal se prave i dalje, ili su sve glupave limunade za decu... izgleda da cu morati da kopam po starim filmovima, ova X generacija, ne zna gde bije.

Film ima dosta referenci na Terminator 2 i na X-Man (jedan od retkih stripovskih serijala koji zapravo valja, mada verovatno su i njega usrali sa neki novim delom).
Jedino pozitivno sto mogu reci o Crnom Adamu je to sto me je dobro nasmejao nekoliko puta, ima nekoliko dobrih odvala.

Mislim da je ocena na imdb-u realna, mada ja bih isao jos malo nize - 5/10.

Kažeš da ne gledaš filmove a onda se odlučiš da pogledaš Black Adam i Matrix koji su skoro pa univerzalno ocrnjeni kod kritike. Ima zaista odličnih filmova, i ove i prošlih godina, pročačkaj malo temu o filmovima pa odaberi nešto što zapravo ljudi preporučuju.

Možda si mislio da ne gledaš superherojske filmove i da se sve ovo tvoje odnosi na tu vrstu, ako da, onda se donekle slažem. Definitivno fali originalnosti u tom žanru.

Matriks pljuju samo oni koji misle da ne valjaju novi Filmovi

Bilo tako i 1999

Kažeš da ne gledaš filmove a onda se odlučiš da pogledaš Black Adam i Matrix koji su skoro pa univerzalno ocrnjeni kod kritike. Ima zaista odličnih filmova, i ove i prošlih godina, pročačkaj malo temu o filmovima pa odaberi nešto što zapravo ljudi preporučuju.

Možda si mislio da ne gledaš superherojske filmove i da se sve ovo tvoje odnosi na tu vrstu, ako da, onda se donekle slažem. Definitivno fali originalnosti u tom žanru.
Tako se namestilo... hteo sam da gledam film iznenadjenja, ispao je taj, a Matrix sam morao da pogledam, obzirom da sam fan serijala, ima verovatno dobrih filmova, pronaci cu nesto, nego nekako otkad sam filmove zamenio igrama, nekako mi fali interaktivnosti i imerzije kad gledam filmove, pa cu videti dal su oni za stalno izgubljeni za mene ili i dalje mogu da mi budu zanimljivi... isto tako sam kasnije, igre zamenio internetom, pa sad imam i taj problem, sto ceo dan visim na netu, umesto da igram nesto...

Batman: The Brave and The Bold, which will feature both Batman and Robin.

Opaaa prilika za malo prcevine u superherojskim filmovima.

Back
Top Bottom