• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

I ne mora, ovo je bolje placena gaza. A i sigurno kada je potpisao ugovor sa Marvelom, nigde ne stoji da ne moze da postane vodja projekta konkurentske firme. :D

Kako ce sad da radi filmove za Marvel ako je postao glavni u DC?
Ispucao se sa tri GotG filma [malo li je], a i nije bas bio smooth sailing tamo. Posle dva filma ga je Marvel otpustio zbog losih tweetova, pa su ga vratili da snimi treci film.

A svakako kod DC-a moze i da se izivljava sa R-rated filmovima i serijama, a i kod DC-a je i nasao novu zenu. :D

Kraj Snajderversa

“Wonder Woman 3” & More Dead At DC​

Mozda delovi snajderversa. A i ne mora da znaci da je Gal Gadot out samo zato sto je WW3 film otkazan.

Ben Affleck je upravo potvrdjen u novom Aquaman 2 filmu.

^ ima snimak. Afleck i Momoa izasli iz seta i odmah naleteli na fanove u obilasku. :D

Mozda delovi snajderversa. A i ne mora da znaci da je Gal Gadot out samo zato sto je WW3 film otkazan.

Ben Affleck je upravo potvrdjen u novom Aquaman 2 filmu.

^ ima snimak. Afleck i Momoa izasli iz seta i odmah naleteli na fanove u obilasku. :D

Pih steta,nisam znao da je WW3 otkazan. ne vidim razlog sto nisu mogli da ga izbace al dobro..zato marvel je uspesan jer DC svako malo rebootuju i cancelovaju.al ok zelim im srecu da krenu od pocetka pa natenane :)

cavill ipak nece biti supermen... wtf? jel se on to vratio samo da bi bio 2 sekunde u black adamu ili je to snimljeno dosta ranije

Kačio sam skoro vest da gase Snajdervers u suštini to što još može da se naplati će da izguraju ostalo idu na novo pa će i to da promene kompletno kad ne bude išlo itd

Long Story Short - DC se usrao MCU uspeha, kopirao na silu spajanje filmova, zarobio glumce u nekakav besmislen univerzum , majmunisanje sa Snajder Katovima i sad kad više nema gde ajmo lepo da se razilazimo ima ovde posla...

Henry Cavill je i pored toga bio u meni najboljem Supermenu Man of Steel, no dobro DC je imao svoju neku viziju a možda i nije...

AYSXzue.jpg

James Gunn glumi genija koji će posle mnogo nesupeha napraviti čudo, a napraviće isto ili gore sranje od Snydera.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom