• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Baš krenuh da pitam i ja zar nije isti lik, ali prvo sam izguglao da vidim da nisam ja nešto pomešao :D

bolji mi je onaj iz jusice league.
:D Slazem se,Barry iz JL filma je bio super

maxresdefault.jpg

jel i on ide posle flasha? dosta njih su dobili sut zbog dosta manjih stvari.

Da, ovo ce izgleda biti njegov poslednji DC film, makar dok ne sredi svoj zivot i javnu sliku u narednim godinama. Sad ce da se vuce po sudovima za onih par divljanja koje je imao.

Ako se rehabilituje i povrati gluimacku karijeru, onda ce verovatno da se vrati kao Flash tamo negde za deceniju [dve] ako Justice League-u bude trebala ispomoc od Snyderverse Barry-a.

Šta može biti nepodnošljivije od Ezre Millera? Dvoje Ezre Millera.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Pogledah novog Flasha.

Očekivao sam mnogo bolji film. Previše klišea u dijalozima, radnji, zaplet ultra dosadan na momente (makar meni), kraj filma se vidi još na početku, nekako ceo paket je po meni ispod proseka. Ima nekih cool akcionih sekvenci, mada veći deo njih je baš upadljivo uncanny valley CGI. Gluma Ezre Milera na momente (u početku) deluje kao nekog amatera glumca, da bi kasnije ipak pokazao zašto je castovan kao Flash. Prate se strogo definisana pravila multiverse filmova koje ovih godina non stop gledamo (cameo, reference na stare filmove itd), možda je eto to malo zanimljivo.

Sve u svemu, ništa ovo nije toliko bolje od prošlih DC filmova. Možda za nijansu, jer ipak ima film glavu, telo i rep, poštuju se neka pravila pacinga i scenarija, ali džabe kad je sve to nekako nezanimljivo. Možda je problem jer sam gledao Guardianse3 pre ovoga poslednje od superherojskih, pa sam postavio malo više standarde. 🤷‍♂️

ocena 6+/10

Back
Top Bottom