• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Dark Souls Trilogy

Taman pomislio da sam naučio da baš dobro igram ovu igru i Bell Gargoyle me resetovao na fabrička podešavanja. Ne stignem ni da se pojavi drugi, prvi me ubije svaki put za par sekundi... Imam inače mač od repa [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ipak je ovo laki boss (bosses) sa tim mačem, ne znam zašto sam sinoć pokušavao da ih ubijem bez korišćenja štita.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ima jedan neprijatelj u DS1, koji ima napad koji ne moze da se blokira, a veoma je tesko i rollovati se.. nisam siguran od cega zavisi, ja cekam da krene u tu animaciju napada, ja rollujem odma na pocetku, medjutim posto on kako spusta mac ka tebi, on se istovremeno i rotira ka tebi sve vreme, tako da rolling nije uvek uspesan, cesto me pogodi... dal za takve neprijatelje trebam da cekam zadnji momenat da bih uspesno rollovao? tipa kad mu je zamah na pola puta ili bukvalno kad je blizu da te zakaci?

Na tebi je da otkrijesh tajming, kao i pravac, ali napishi koji je neprijatelj u pitanju, jer ima ljudi ovde koji ti mogu pomotji vishe od mene.

Obično se čeka zadnji momenat kod takvih napada. Pretpostaviću da imaš mid ili fast roll, što znači 11-13 invincibility frejmova kada rollaš, što je ~ petina sekunde, pa se upravljaj prema tome.

a dobra stara fora da se prilepis uz njega i da ga obilazis dok mu ne dodjes s ledja? sa podignutim stitom preporucljivo

Suvise sam spor za to, nosim tesku opremu, imam skoro fat roll, msm i dalje je to normal roll, ali mislim da ima i vise verzija normal roll-a, tako da je ovo sporiji...
To je neprijatelj kad predjes onog boss-a Ceasless Discharge i spustis se dole kod lave, pa ne ides levo gde je grupa od 5 velikih neprijatelja, vec desno gde je taj jedan neprijatelj, cuva prolaz, visok sa rogovima i skeletorskim repom, nosi dva velika maca u rukama... uglavom prasio me je, ali bio sam u par navrata blizu da ga ubijem, no to mi govori da nisam jos za tu zonu, pa sam se vratio da idem u Sen Fortress jer sam pozvonio drugo zvono i otvorila se ona kapija, tako da mislim da igra preporucuje da se sada tamo ide, ali da, kad se vratim kod njega probacu sa nekom laganijom opremom, jer mislim da mi roll nije dovoljno brz i generalno kretanje.

Mid roll je uvek mid roll, imaš 11 frejmova.
Capra Demoni? Trebalo bi da si do sad ubio boss varijantu, ne bi trebalo da predstavljaju veliki problem. Ali da, ako nisi Sen završio, idi prvo tamo, nema potrebe patiti se kroz taj pakao sada.

E da, jeste Capra Demon, presao sam na pocetku igre boss-a koji je mnogo veci, a ovo sad je kao neka njegova manja verzija...
Ici cu sad prvo u Garden, jer ga nisam presao, a cujem da je laka zona (ni valley of drakes nisam jos presao) pa ka Sen Tower-u koji vodi put ka najtezoj zoni koliko sam razumeo.

Sto se tice rolling-a, pobrkao sam, to sto sam napisao se odnosilo na recovery...

Moram priznati, propiso sam krv dok sam presao Sen's Fortress...
i gledao sam na yt gde je bonfire...

Last edited:
Moram priznati, propiso sam krv dok sam presao Sen's Fortress...
i gledao sam na yt gde je bonfire...

Da Sen's Fortress je jeben ako ulazis prvi put blind. Nista lose u tome sto koristis yt. Vecina koristi kad se prvi put susretne sa Dark Souls igrom.

da i jebe me to sto ne vidim poruke igraca, posto ne igram oridjinale...

Umalo nisam polomio kompjuter, ne zato što je igra teška, nego zato što je bugovita, ode najverovatnije u nepovrat karakter na 71. nivou i preko 50h igranja...

Igrao sam polako, istraživao svako ćoše, već neko vreme maltene ne koristim guide, prošao sam 2x Northern Undead Asylum i očisito ga, očistio Undead Burg, Undead Burg Undead Parish, Depths, Blighttown, Darkroot Garden, Darkroot Basin, The Valley of Drakes, Sen's Fortress, od Dark Knighta u Darkroot Garden (ili Basin) sam dobio Black Knight Halberd koji je po nekim sajtovima najbolje oružje u igri, upgrejdovao sam ga na +3 i stvarno sam počeo da se igram sa protivnicima i bossovima...

Stigao u Anor Londo do one slike koja vodi u drugi svet i igra je prvo počela da buguje tako što kada sam probao neki knight set koji se nalazi pored slike i potom se vratio na set opreme koji sam nosio pre toga jer je ovaj za sada pretežak za mene, vizuelno sam i dalje imao taj novi set. Pokušao sam da izađem iz sesije igre i imao sam samo crni ekran. Prekinuo sam igru na end task i onda opet ušao u nju, izgledalo je da je sve u redu ali kada sam probao da uđem u sliku (imam onu lutku iz Unded Asyleuma) samo sam dobio ekran učitavanja sa bonfre. Posle par minuta čekanja opet sem uradio end task i opet probao da uđem u sliku kada se igra opet pokrenula i opet je sve bilo isto, da bi me posle još 3-4 takva pokušaja sačekao beskonačni load screen sa bonfire i kada pokrenem svoj profil. Celo poslepodne pokušavam da pokrenem svoj save ali uzalud.

Jel ima neko rešenje ad popravim ovo? Ne mogu da opet igram iz početka. Besan sam na ceo svet trenutno!

Back
Top Bottom