Hahaha, ja toliko čitao i slušao kako su mnogo teški a ubio ih iz prve. [emoji846]
Od kako sam ubio onog demona sa dva psa (ubedljivo najgore dizajniran boss u igri, odnosno boss arena, pa sam zato tu ginuo bar 15 puta), svakog bosa sam verovali ili ne ubio iz prve osim Gwyndolina (on me ubio 5-6 puta, dok sam pohvatao kako da izbegavam one njegove projektile), 2. Asylum demona (10ak puta me ubio zbog onih njegovih vazdušnih udara), Artoriasa (on me ubio 2 ili 3 puta) i Seath-a (od njega sam ginuo možda i 30ak puta samo zato što sam pokušavao da mu odsečem onaj srednji rep a da to nisam pokušavao i njega bih najverovatnije ubio iz prve, a najgore je što nisam na kraju ni uspeo da mu odsečem rep iako sam ga ubio samo seckajući taj rep

). Naravno, 5-6 puta me ubila i veštica. Najveći razlog što su mi ostali bosovi bili laki je pored toga što sam naučio da dobro igram igru sa šrirom je pre svega što sam kao oružje imao Black Knight Halberd.
Nisam se hvalio ovde, prešao sam celu igru pre mesec - dva, izabrao sam ipak da zapalim opet vatru, New Londo Ruins i ekspanzija su me uverili da dark nije rešenje problema i da tako sigurno neće započeti Age of Men. Onda sam krenuo new game +, nisam izgubio nijednu dušu sve do Sen's Fortress-a, onda tu dosta puta zaredom poginuo od demona na dnu, potom su me ubile par puta i zmije pre njih pa sam se iznervirao i obrisao igru.
Moje kritike na prethodnim postovima i dalje stoje, ne sviđa mi se što se igra ne može preći, u potpunosti iskusiti i priča se ne može lepo pohvatati bez bar čitanja nekog gajda ili wiki-a, ali ovo je po meni nešto što se najviše približilo najboljim Zelda igrama po magičnosti.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk