• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Dark Souls Trilogy

Ja igram Remaster i nemam nikakvih problema i takodje sam u Anor Londu, kod bossa (one dve drkadzije).
Javi ako hoces da ti posaljem svoj save file, mada sumnjam da ti to nesto znaci...

Prepare to Die igram, Steam verzija, Friends and Family Sharing od druga, patchovao sam bio igru sa DSFix naravno.

Ne znam kako, pošto su drugi profili koje sam pravio radili danas, ali restart kompjutera je na kraju rešio problem i sa tim mojim glavnim profilom. :)

Prešao sam sliku, genijalno je dizajniran taj level, ubio sam na kraju i onu likušu koja mi pričala da je to mirno i dobro mesto [emoji846].

Opet sam u Anor Landu, ona dva strelca me ubiše 20 puta... Nastaviće se u sledećim danima :)

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Hahaha, baš tako sam se osećao dok je to pričala, samo mi krivo što sam je napao od napred, nisam se setio da pogledam od pozadi i prvo odsečem rep.

Kad čitam komentare dobijem želju da po ko zna koji put ponovo odigram sve tri igre. :)

Ali prvo Elden Ring..

Privršavam polako DLC i nisam baš siguran da li da gasim svetlo kada ubijem Gwyn-a.

Odličan video za sve koji su došli u igri gde i ja ili je prešli:

S obzirom da si pri kraju: Da li si našao Ash Lake? Da li si našao Dark Sun Gwyndolina?

Jesam, ali moram da priznam da je to bilo uz pomoć wiki-a, Ash Lake sam našao jer sam negde ranije pročitao rečenicu u kom delu igre se nalazi pa sam se zato setio gde da lupim mačem a Gwyndolina siguran sam 99,999.% igrača nije našlo bez wiki-a, Youtuba, nekog foruma, walkthrough-a ili natpisa nekog igrača ispred onog kipa "stavi taj i taj prsten".

Igra je nažalost napravljena da ti mnoge tajne a čak i mnoštvo obaveznih lokacija otkrivaju drugi igrači pisanjem po podu i to joj je po meni i najveći nedostatak jer i na konzolama neće uvek raditi online, a na PC-u, pogotovo u verziji koju ja igram, ne radi odavno, tako da imamo čudnu situaciju da je trenutno na PC-u (a možda i na PS3 i Xbox 360, neka me neko ispravi ako grešim), da bi naučio da igraš igru i izvukao maksimum iz nje, a i da ne bi odustao od igranja u nekom trenutku, potrebno povremeno konsultovati wiki a ponekad čak i neki walkthrough za šta bih svaku igru popljuvao ali ovu ipak ne mogu. [emoji846]

I DLC teško da bih ikad aktivirao da nisam pročitao negde gde treba da se vratim jer zašto bih se uopšte vraćao opet do onog jezerceta kada mi karakter nije zasnovan na magijama, ali zato od kada sam ušao u DLC uživam maksimalno bez ikakve pomoći za sada, oduševljen sam dizajnom i bosovima.

Last edited:
Hoće li možda opet uključiti online i za Prepare to Die Edition? [emoji23]

Koji je merak igrati Dark Souls 1 na Switchu. Dark Souls 2 mi je medju najgorima u serijalu ali ipak mislim da je dobra igra. Šteta što je nema na Switchu. Takodje Nintendu ne mogu da oprostim to što Cadillacs and Dinosaurs nema za Switch. Ima Final Fight, ima svašta ali nema legendarnog Mustafe.

Vezano za Dark Souls (upozorenje - spoileri):

Nisam znao za ovo za Lord of Cinder.

Posle doooosta mucenja, predjoh konacno Ornstein i Smough-a, prvo sam pokusavao da ubijem Smough-a, pa onda Ornstein-a, jer on ostavlja nesto sto mi treba za nadogradnju halberd-a, medjutim uvideo sam da mi je mnogo teze da izbegavam Orntein-a u prvoj fazi, a u drugoj da i ne pricam, tako da mi je ipak bilo lakse da prvo resim komplikovanijeg Ornstein-a, pa onda lakseg Smough-a u drugoj fazi, gde je on prilicno laksi od Ornstein-a.
Smough ostavlja ja mislim nesto za nadogradnju armor-a, tako da nije lose ni to, mada bih vise voleo da sam nadogradio omiljen halberd, ali sta je tu je, bilo je mucenje, a ovako je bilo lakse i zeleo sam konacno da napravim neki progres sa igrom.

Hahaha, ja toliko čitao i slušao kako su mnogo teški a ubio ih iz prve. [emoji846]

Od kako sam ubio onog demona sa dva psa (ubedljivo najgore dizajniran boss u igri, odnosno boss arena, pa sam zato tu ginuo bar 15 puta), svakog bosa sam verovali ili ne ubio iz prve osim Gwyndolina (on me ubio 5-6 puta, dok sam pohvatao kako da izbegavam one njegove projektile), 2. Asylum demona (10ak puta me ubio zbog onih njegovih vazdušnih udara), Artoriasa (on me ubio 2 ili 3 puta) i Seath-a (od njega sam ginuo možda i 30ak puta samo zato što sam pokušavao da mu odsečem onaj srednji rep a da to nisam pokušavao i njega bih najverovatnije ubio iz prve, a najgore je što nisam na kraju ni uspeo da mu odsečem rep iako sam ga ubio samo seckajući taj rep :( ). Naravno, 5-6 puta me ubila i veštica. Najveći razlog što su mi ostali bosovi bili laki je pored toga što sam naučio da dobro igram igru sa šrirom je pre svega što sam kao oružje imao Black Knight Halberd.

Nisam se hvalio ovde, prešao sam celu igru pre mesec - dva, izabrao sam ipak da zapalim opet vatru, New Londo Ruins i ekspanzija su me uverili da dark nije rešenje problema i da tako sigurno neće započeti Age of Men. Onda sam krenuo new game +, nisam izgubio nijednu dušu sve do Sen's Fortress-a, onda tu dosta puta zaredom poginuo od demona na dnu, potom su me ubile par puta i zmije pre njih pa sam se iznervirao i obrisao igru.

Moje kritike na prethodnim postovima i dalje stoje, ne sviđa mi se što se igra ne može preći, u potpunosti iskusiti i priča se ne može lepo pohvatati bez bar čitanja nekog gajda ili wiki-a, ali ovo je po meni nešto što se najviše približilo najboljim Zelda igrama po magičnosti.

Last edited:
Hahaha, ja toliko čitao i slušao kako su mnogo teški a ubio ih iz prve.
emoji846.png
E ako nesto mrzim, to je gejmersko kurchenje.

Ne moze da se poredi uopste sve zavisi sa kakvim likom igras, kojim oruzjem i koji ti je stil igre...
Zavisi koliko si puta farmovao, jer secam se da si reko da si imao black halberd u tom delu, ne znam kako obzirom da trazi 36 strength, a ja sam daleko od toga (i nisam farmovao, osim par puta kad sam izgubio duse zbog gluposti, pa cisto samo da odrzim koji broj dusa je planiran za taj deo da odrzim nivo).
Uglavnom taj crni halberd pravi ogroman damage, a moje oruzje pravi mnooogo manji damage, pa eto ti i odgovora sto je bilo mnogo teze.
Kako je on meni bio najtezi, taj Capra Demon sa psom sto je tebe mucio, ja sam presao bez problema.
Isto tako ljudi pricaju, kome O&S nisu bili teski, bio im je pretezak Sif i obratno.

Takodje ja nisam konzolni gejmer i nisam jos uvek naviknut na dzojped sa kojim sam igrao, meni je mis prirodan, dok se na dzojped jos uvek navikavam i ovo je mator dzojped, te sam siguran da mu fali dosta stvari u odnosu na novije.

Last edited:
Back
Top Bottom