• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Da li vršite veliku nuždu goli?

Da li kenjate goli?

• Da

• Ne

Results are only viewable after voting.
Ja sam baš imao sreće u životu, nikada nisam bio primoran da vršim veliku nuždu van WC šolje [emoji38]
Ne znas sta je zivot dok u polju te golica trava po mudima a inspiracija raste.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Nije baš za pohvalu, ali jbg, kad već pričamo o ovome, eto ja sam do pred kraj srednje škole kući i za malu i za veliku nuždu imao samo čučavac iza kuće...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nije baš za pohvalu, ali jbg, kad već pričamo o ovome, eto ja sam do pred kraj srednje škole kući i za malu i za veliku nuždu imao samo čučavac iza kuće...

Vjerovatno i najzdravija varijanta :) Neces imati problema sa hemoroidima.

Nije ni ovo za pohvalu, već imam problem sa hemoroidima...

За тај проблем поред стандардно исхране богате влакнима, воћем, поврћем и доста течности (избегавати теста, суву храну, слаткише, дуван, алкохол и томе слично), немој никако да седиш док вршиш нужду, или чучни или седи са хоклицом испод ногу да би био као у седећем чучњу. Ако и седнеш, чим се истовариш устај, нема дуготрајног седења на шољи, дрндања телефона, играња, читања и томе слично. Друга ствар, обавезно се запери после нужде, неописиво олакшава ствари. И било би пожељно да се сваки дан празниш, и то у приближно исто време, да организам ухвати ритам. Знам по себи да је све ово тешко постићи у данашње време, али ако и делимично испоштујеш, олакшаћеш себи живот у многоме, и малтене их нећеш ни осетити. То ти говори неко ко је трећа генерација у породици која има тај проблем, и то практично од 18. године константно, а чак и у ранијем детињству сам имао повремене тешкоће с тим. Ту лека нема, никакви мелеми, чајеви, траве и томе слично. Неке масти могу мало да олакшају и ублаже тегобе, али излечења нема и они никада неће нестати изузев ако се не оперишу. Али то не мораш да радиш ако их држиш под контролом. Тек кад постане свакодневно неподношљиво онда се прибегава томе. Ја још увек нисам. А ако и будем евентуално морао некад, ићи ћу приватно на THD методу коју државне клинике не раде код нас још увек, и да завршим са тим за један дан, а не да ме државни хирург "коље" и да после месецима треба да се опорављам од тога уз могуће компликације итд. Али без бриге, ако их ставиш под контролу, никада неће морати ни да дође до тога, пола живота живим с њима у својеврсној "симбиози". ;)

Lako je Vama što ste bez đece srat' na 2-3min, ustanete i gotovo...

Упркос одбојности у почетку, испостави се и корисна тема да се понешто научи. Још се од срца исмијах на неке постове. Чуди ме да није било више приче о згодама и незгодама везаним за ову потребу.
Politikin zabavnik, svet kompjutera, a ako nema ničeg onda sastav deterdženta na slovačkom. Pa tražiš razlike između češkog i slovačkog.
Најбоље се кења од IGN Adria. 😄

А'си им га шукн'о! Јој, Боле је комедија. Недостају ми она његова нагуравања и кошкања која су била редовна у предходним годинама, још и његова "клипаста" појава која се треска у мултитјуди Србенди и напредњака током тих активности. 😂 Требало би направити видео колекцију. Имам изреку, "Ђе је Боле, ту је и фрка!"

Back
Top Bottom