• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Da li vršite veliku nuždu goli?

Da li kenjate goli?

• Da

• Ne

Results are only viewable after voting.
ja ne nosim gace...i ti to tobro znas bobo

on a serious note usro sam se na moru kao klinac, izvadio govance iz kupacih i bacio u more, pretvarao se da je kamencic.
Slichno neshto sam i ja uradio...
Ushao sam u more, spustio kupatje i ispustio govno. Bio sam veoma sretjan jer sam mislio da je moj zlochin proshao neprimetjen, ali onda sam osetio da me neshto bocka u ledja. Okrenem se, kad ono moje govno. Tada sam nauchio da govna plutaju.
Tada sam preshao na plan B, izlazio sam iz vode i prichao kako se moja sestra zapravo usrala 😂
Uspeo sam da pobegnem s mesta zlochina bez da odgovaram za pochinjeno.

Ali uvek se nerado setim:

Meni davnih dana u Sutomoru plutalo necije govno pored glave...

ms4jrz.gif

Ne znam dal se neko zeza da brise dupe stojeci, valjda je jasno da cim ustanes, ima da ti se ulepi i levi i desni guz sa ostacima, pa trebas i njih da brises i onda automatski imas vise posla, za razliku od sedeceg, gde si vec raskrechen i nemas tih problema.

Ne znam dal se neko zeza da brise dupe stojeci, valjda je jasno da cim ustanes, ima da ti se ulepi i levi i desni guz sa ostacima, pa trebas i njih da brises i onda automatski imas vise posla, za razliku od sedeceg, gde si vec raskrechen i nemas tih problema.

Ja stojeci od kad znam za sebe XD
Mada ima i to sto kazes, kad je bas full istovar onda kao siptar pod tus posle kenjaze :)

To samo u filmovima postoji, sedeci i sa jednim listicem papira :)
Brale ja kad se ose*em to je brisanje u pozi raskrecene zabe i ode pola rolne papira :)
Da, baš tako, video sam to u filmovima ali sam mislio da je to umetnička sloboda.

Stojeći normalno. Kako gurneš ruku iza bulje sedeći? Šta ću sve pročitati ovde...

Back
Top Bottom