• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Da li vršite veliku nuždu goli?

Da li kenjate goli?

• Da

• Ne

Results are only viewable after voting.
nema sanse. trpim do kuce. nigde ne mogu sem u svom wcu. jednom sam trpeo 3 dana, a kada sam pre bio na ekskurzijama, cekao sam da ostanem sam u sobi 😄
lako je kada mozes da trpis. Ja sam usred januara na regrutaciji morao da idem u wc u onoj vasoj raspaloj kasarni u Sapcu.
Ukinuli su vojni rok pre nego sto sam trebao da odsluzim svoje ali smatram da sam odsluzio sam dug otadzbini. 😂

Ja ovde ili ne razumem foru ili stvarno hoćete da kažete da postoji statistički relevantan broj ljudi koji skidaju sve sa sebe za veliku nuždu?

Da se ne uhvati miris na odecu, sta

Sent from my iPhone using Tapatalk

A da ja vama postanim kontra pitanje, da li možete da idete da idete i vršite veliku nuždu na poslu? Ili čekate da dođete do kuće?
99% sluchajeva odem kutji. Ono ostalo je kada apsolutno nemam izbor, kao kada sam bio kod bivshe u Novom Sadu, e tada nisam mogao otitji kutji. Plus me uhvatila nekakva blokada, ne znam da li chuje prdezhe. Pa krene, pa stane, i nakon nekih 30 minuta konachno uspem, ali onda razmishljam "predugo sam unutra, daj da uradim neshto". Odluchim da se tushnem :D Em me chekala 30 minuta da njamke, em josh nekih 15 da se tushnem.

Moj ortak je tu šampion, 10 dana na ekskurziji nije otišao u wc, ne znam kako je živ :ROFLMAO:
Rodjak nam bio u poseti neke 2 nedelje, za to vreme je samo jednom kenjao posle nekih desetak dana. SVI smo ishli da vidimo to chudovishte, baba je morala nekakvom shipkom da smrvi to, a meni nije bilo jasno na koji nachin je to izashlo iz choveka a da nigde nema krvi.

Kenjam bez problema. Nije mi vise frka kao kad sam bio klinac. Ako me uhvati u gradu, uđem u kafic, porucim vinjak i pravo u klonju. Uvek nosim alkohol pa naspricam dasku.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ne volim da idem van svog WC-a, ali ako prićera, šta sad, preživeću. A man's gotta do, what a man's gotta do.

Ja nemam problem generalno negde drugde da se istovarim, ali ranije sam bio rezervisan da to odradim kod rodjaka ili kod devojke, znam tako nekad da isporucim poveci komad a neki ljudi imaju tako cudne solje, ne mogu nista malo vece da proguraju, i onda moram da proguram cetkom pa se pola zaglavi u cetki, pa onda mlati cetkom o solju i ispiraj pa jos ako je spor kotlic to traje i traje i zvuci kao da demoliram kupatilo. Sad pred zenom sam potpuno komotan, a tek posle prisustva porodjaju i posle koliko me je puta zapisao, ispovracao i sta sve nisam morao da cistim, toliko sam oguglao da ne znam koja situacija bi me strecnula.

Ja ukljucim ventilator da radi dok kenjam, da prigusi zvukove, a kad nema ventilatora, onda zapusim sebi usi i onda kao fazon, ako ja ne cujem, nece ni oni...
mada to dosta poboljsava i koncetraciju, pa se brze iserem.

Inace secam se kad sam kao mali, isao kod bake i posto je to bio mali gradic, prakticno selo, imali smo samo poljski wc... e to je bio pravi dozivljaj, uzmes toalet papir, setas sa njim napolju po dvoristu, sve dokle ne dodjes do te malecne drvene gradjevine, a cujes muve zunzare kako zuje na 20 metara od njega...
zatim udjes, skines se, ovde si morao do pola, jer nije bilo gde da okacis garderobu, ugledas to brdo izmeta pomesano sa toalet papirom i gomilom muva govnara, cucnes i nadas se da dok kenjas, da ti neka muva nece uci u bulju...

Ja ukljucim ventilator da radi dok kenjam, da prigusi zvukove, a kad nema ventilatora, onda zapusim sebi usi i onda kao fazon, ako ja ne cujem, nece ni oni...
mada to dosta poboljsava i koncetraciju, pa se brze iserem.

Inace secam se kad sam kao mali, isao kod bake i posto je to bio mali gradic, prakticno selo, imali smo samo poljski wc... e to je bio pravi dozivljaj, uzmes toalet papir, setas sa njim napolju po dvoristu, sve dokle ne dodjes do te malecne drvene gradjevine, a cujes muve zunzare kako zuje na 20 metara od njega...
zatim udjes, skines se, ovde si morao do pola, jer nije bilo gde da okacis garderobu, ugledas to brdo izmeta pomesano sa toalet papirom i gomilom muva govnara, cucnes i nadas se da dok kenjas, da ti neka muva nece uci u bulju...
Formativno iskustvo :)

Imali smo i mi, tj imamo jos uvek na selu poljski wc. Nije da se cesto koristi, al ono nekad ako pritera, a neko zaglavio dobro dodje :D

Imali smo i mi, tj imamo jos uvek na selu poljski wc. Nije da se cesto koristi, al ono nekad ako pritera, a neko zaglavio dobro dodje :D
Poljski je mega bleja i mi imamo na selu, ali se dugo vec ne koristi.

Ja sam baš imao sreće u životu, nikada nisam bio primoran da vršim veliku nuždu van WC šolje :LOL:

a7EoWXe_700bwp.webp

Back
Top Bottom