Teoreticar
Well-known member
- Reaction score
- 700
Nije bilo lako naruciti, ali isplatilo se
Nisi osetio cari blejanja u telefon, 20-30min, dok noga ne utrne.Zanimljivo, nikad u životu nisam držao mob ili knjigu dok kenjam...
Politikin zabavnik, svet kompjutera, a ako nema ničeg onda sastav deterdženta na slovačkom. Pa tražiš razlike između češkog i slovačkog.pocelo se od malena, prvo sa stripovima, onda casopisi, pa symbian igre i na kraju smartfon
Nikad gori osecaj jednom zaglavio na nvidia redditu pola sata skoro, obe noge mi utrnule hvatao/drzao sam se za zidove ko Spajdermen da bi ustao.Nisi osetio cari blejanja u telefon, 20-30min, dok noga ne utrne.
Ja bez pola sata slobodnog vremena ni ne krećem u wc.Nikad gori osecaj jednom zaglavio na nvidia redditu pola sata skoro, obe noge mi utrnule hvatao/drzao sam se za zidove ko Spajdermen da bi ustao.
Ne kenjam go, ali pišam u lavabo.
Politikin zabavnik, svet kompjutera, a ako nema ničeg onda sastav deterdženta na slovačkom. Pa tražiš razlike između češkog i slovačkog.
Sad kao mog ćaleta da slušam.Zanimljivo, nikad u životu nisam držao mob ili knjigu dok kenjam...
Pa zato ce i biti namesten rezultat.Odbijam da glasam zato sto je anonimno.
Dajte lepo da vidimo ko kako kenja to mnogo govori o ljudima.
Pa zato ce i biti namesten rezultat.
Da.A da ja vama postanim kontra pitanje, da li možete da idete da idete i vršite veliku nuždu na poslu? Ili čekate da dođete do kuće?
nema sanse. trpim do kuce. nigde ne mogu sem u svom wcu. jednom sam trpeo 3 dana, a kada sam pre bio na ekskurzijama, cekao sam da ostanem sam u sobiA da ja vama postanim kontra pitanje, da li možete da idete da idete i vršite veliku nuždu na poslu? Ili čekate da dođete do kuće?
Imam tu neku barijeru (sva sreća), da nikad nemam veliku nuždu kad sam van kuće.A da ja vama postanim kontra pitanje, da li možete da idete da idete i vršite veliku nuždu na poslu? Ili čekate da dođete do kuće?
nema sanse. trpim do kuce. nigde ne mogu sem u svom wcu. jednom sam trpeo 3 dana, a kada sam pre bio na ekskurzijama, cekao sam da ostanem sam u sobi![]()