• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Da li vršite veliku nuždu goli?

Da li kenjate goli?

• Da

• Ne

Results are only viewable after voting.
Politikin zabavnik, svet kompjutera, a ako nema ničeg onda sastav deterdženta na slovačkom. Pa tražiš razlike između češkog i slovačkog.

Ja sam davno kada sam bio klinja a nije bilo stiva za kulturno uzdizanje sabirao i oduzimao brojeve koji su pisali na ves masini (temeprature itd)

Posto je public forum kontam da cemo pre ili kasnije zavrsiti na naslovnim strana portala tipa Blic/Mondo/Kurir pre ili kasnije mark my words...

Kako gejmeri kenjaju <foto> <video>

Pa zato ce i biti namesten rezultat.

Bilo je visible ali na zahtev glasaca smo stavili private. Ipak je ''opipljiva'' tema u pitanju i ljudi su zeleli anonimnost.
Naravno da nece biti namestanja ne lozi narod nagi devijantu :D

A da ja vama postanim kontra pitanje, da li možete da idete da idete i vršite veliku nuždu na poslu? Ili čekate da dođete do kuće?

A da ja vama postanim kontra pitanje, da li možete da idete da idete i vršite veliku nuždu na poslu? Ili čekate da dođete do kuće?
Imam tu neku barijeru (sva sreća), da nikad nemam veliku nuždu kad sam van kuće.

nema sanse. trpim do kuce. nigde ne mogu sem u svom wcu. jednom sam trpeo 3 dana, a kada sam pre bio na ekskurzijama, cekao sam da ostanem sam u sobi 😄

Moj ortak je tu šampion, 10 dana na ekskurziji nije otišao u wc, ne znam kako je živ :ROFLMAO:

Back
Top Bottom