Kao na slici gore, bez hoklice i držeći telefon u rukama. Zašto bih skidao pantalone, majicu i gaće skroz sa sebe kada bih kenjao?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ne, ali kad sam pokidao ahilovu tetivu pisao sam sedeći. Posle sam se morao odvikavati.jel se skidate goli i kad pisate?
Pa da je bolje ostalo bi takoČim si morao da se odvikavaš, znači da je bolje![]()
Zašto ograničavati svoj range of motion, spustis pantalone i gaće da ti vezuju noge ko bukagije, ko rob neki, umesto ko vlastela oslobođenoKao na slici gore, bez hoklice i držeći telefon u rukama. Zašto bih skidao pantalone, majicu i gaće skroz sa sebe kada bih kenjao?
Zašto ograničavati svoj range of motion, spustis pantalone i gaće da ti vezuju noge ko bukagije, ko rob neki, umesto ko vlastela oslobođeno
Pa kad si rob.Meni to jednostavno nije prirodno ne znam zbunjen sam.
Nema ništa prirodnije, jel se rodiš obučen?Meni to jednostavno nije prirodno ne znam zbunjen sam.
A zasto ne bi?Kao na slici gore, bez hoklice i držeći telefon u rukama. Zašto bih skidao pantalone, majicu i gaće skroz sa sebe kada bih kenjao?
Nema ništa prirodnije, jel se rodiš obučen?
Veoma je bitna stvar,diskusija se vodi veoma dugo van foruma samo se cekalo kada ce poll da padneОва усрана тема напредује брже него иједна друга на форуму.![]()
Jes imas cak i specijalnu hoklicu za kenjanje da kupisAl ozbiljno sad, to sa hoklicom je legit, mnogo je prirodniji položaj.
Istina.Al ozbiljno sad, to sa hoklicom je legit, mnogo je prirodniji položaj.
Razgovor o kenjanju je civilizacijska tekovina, tako znaš da si kliknuo sa nekim, ako prvi put kad pričate razgovor ode na tu stranu.