• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Da li ce nas AI zameniti ??1!11!!!oneoneeleven

Yup, siguran sam da bi AI napravio bolji Superman scenarij od onoga što smo dobili prošle godine.

You want to be an animator? That will be 195,95 a month please. U prevodu ovo je AI generisano. They're fucked!

You want to be an animator? That will be 195,95 a month please. U prevodu ovo je AI generisano. They're fucked!
Izgleda da su zato ljudi ljuti na AI, sto ce im oteti posao, ne vidim koji drugi razlog moze da bude...

Smece.
Nisam neki filmofil, daleko od toga da mogu da analiziram filmove na nekakvom naprednom nivou, ali mogu da osetim sta u meni izazivaju. Pogledao sam poveci broj tih AI generisanih reklama za Seedance i slicno, ali ni jedan nije uspeo da izazove bilu kakvu emociju kod mene, osim povremenog transfera blama. Ono suludo menjanje kadrova svakih par sekundi iritira. "Umetnik" sebe cenzurise sa "the scene may cause discomfort", tezak gnar.
Nisam snob kad su u pitanju filmovi, ali najveci B trash ima vise duse od tih reklama maskiranih u tech demo maskiran u film.

1778688944433.webp
1778689103111.webp
Tekst s desne strane nekakva glupost, tekst sa leve u ogledalu, oni lesevi na ulici me podsecaju na one opasne smarace u Elden Ring. Mrsko mi cimati se i kaciti skrinshotove, ali cak i kada ne primetim nesto odmah, "osetim" da nesto ne stima u sceni.
Mogao bi neko od ljudi ko se zapravo razume u film i reziju da kaze koju, ali meni se stomak prevrce od transfera blama kad god vidim neki ovakav AI isprdak.

Upamtite jednu nepobitnu činjenicu. Tehnologija je trenutno u najgorem stanju u kojem će biti dok se ne desi neka apokalipsa. Već gutamo gomilu ai generisanih slika, audio snimaka i videa a da nemamo pojma šta gledamo. I toga će biti sve više i više. I biće sve bolji i bolji.

Definitivno. Već su nas moblni, ovakvi kakvi su sada, užasno izmenili. Užasno u oba smisla.

Back
Top Bottom