• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

VGC novinar je rekao da je C2077 izgledao veoma dobro u Switch2 docked modu, i ne bas sjajno "steam deck like" u handheld modu. Jedino su mogli da se prosetaju kroz Dogtown, nisu izlazili napolje u zone koje su bile originalno pravljene za PS4/xbone.

Build je navodno napravljen na brzaka, ali svakako ovo je dobar znak da ce moderne non-RT igre moci da se nabace na Switch 2 [slicno kao sto se to desava i sa Steam Deck-om]. Switch 2 ce svakako dobiti mnogo vecu paznju developera.

Series S za 200e nudi vise osim kada su teksture u pitanju. Not great. Al eto mozes na klonji da igras :D

Ako misliš na mene, meni ne smeta. Čak bih voleo da naprave još materijala za nju. Već sam rekao da igru smatram remek delom i jedom od najboljih igara svih vremena uz legende poput Last of Us ili Crono Trigger.

Posto su svi sa foruma koji su hteli odigrali ovu igru necu puno tupiti. Kao veliki fan Witchera jos od prvog dela. Zeljno sam iscekivao novu igru posle vrhunske trojke. Kada su najavili Cyberpunk bio sam blago razocaran posto nisam ljubitelj istog. Dodatno razocarenje je usledilo sa problemima na izlasku. Tako da sam igranje odlozio na neodredjeno i eto dodje sada na red.

Moram priznati da je igra vrhunska i da nije Cyberpank setinga rekao bi i jedna od boljih koje sam ikada igrao. Toliko sam se uziveo u igru da me je pomalo iznenadilo kada sam ukapirao da sam blizu kraja. Bio sam u fazonu kad pre a onda sam video da sam u nju spucao more sati a da nisam osetio. Naravno ima svojih mana ali na kraju jedno odlicno iskustvo. E da igra i dalje ima bagova. Jedno 2-3 puta je prsla ostalo su graficki koji nisu preterano cesti i koji ne uticu na ukupan utisak o igri.

C2077 je dostigao 35 miliona, a tim za nastavak lagano raste.

8hTz2J.png

zJiIws.png

hrGrRt.png

Back
Top Bottom