ovo je apsolutno real thing. zato mi je i drago što ne obraćam pažnju na tuđa mišljenja, već se primarno vodim time da ću da igram neku igru ako mi se prema intuiciji igra. naravno, ako ti se igra ne sviđa, to je totalno legit stvar.To moze biti samo subjektivno, objektivno se mozda mogu sagledati neki aspekti tehnicke implementacije, opsti utisak je iskljucivo subjektivan. Problem je sto se subjektivni osecaj ne gradi u vakumu. Ako ides na reddit i svaki dan gledas kompilacije bugova, ti ces i sam poceti da primecujes to u samoj igri i pocece da ti smeta. Onda odes na reddit pa citas sta sve u igri "fali", sta su "slagali"... tesko je ostati "objektivan" u takvoj atmosferi. A sa druge strane i sama prica je izrazito subjektivna stvar, meni je to recimo jedna od jacih strana igre, dok se nyarli ne svidja i dijalozi su mu sranje (ako se dobro secam njegovih utisaka).
Slazhem se, ali kapiram da se nekako moraju privutji klikovi, kad vetj ne mozhe kvalitetnim tekstovima.najgori su mi gaming "mediji" koji jašu pljuvački vozić i cede ga do poslednje kapi.
Апсолутно не видим никакав хејт. Лепо је образложио шта су проблеми и због чега је разочаран и незадовољан игром.Nije bio na ovom forumu, ali je bio na svim ostalim jer je star 2.5 meseca.
Mozda covek nije mrzitelj CDPR, ali je fino resio da uzjase na talasu hejta.
Nisi igrao igru, ne planiras da igras igru, jedino kako "doprinosis" temi je donosenje sudova na osnovu tudjih impresija i postavljanje klipova koje smo odgledali (i komentarisali) pre 100 godina.Сад ти почињеш да звучиш као газда старог форума који је бесомучно нападао и пљувао све што има везе са CDPR-ом и инсистираш на томе да греши свако коме се игра не допада и ко није задовољан како су одређене ствари у њој испале (данас си ми рекао да сам читао погрешне ривјуове, а "погрешни" су само зато што нису афирмативни), и испада да свако ко каже нешто лоше о Сајберпанку хејтује. А није тако.
Stari forum je pukao zbog dosta stvari, pljuvanje po igrama od strane ljudi koji ih nisu igrali je jedna od njih.Постоје објективно многи проблеми и недостаци у игри, и она дефинитивно није оно што су обећавали и најављивали да ће бити. Некоме то смета и не може да пређе преко тога, некоме (као теби) не и задовољан је игром оваква каква је. Али не треба по сваку цену бранити неке ствари које су неодбрањиве и објективно лоше, исто као ни бесомучно пљувати без икаквих аргумената. Због таквих тврдоглавих и ирационалних ставова и пребацивање свега на лични ниво је и пукао стари форум.
Извињавам се, нисам знао да је забрањено. Требало је на ћирилици и то да напишем, теже је за препознати.content
Ко је рекао да не планирам? Планирам, али не ускоро вероватно. Све што сам рекао је било уз јасну ограду и резерву да није дефинитивно све док је не одиграм. Али примећујем да се бурно реагује на све где преовлађује негативан утисак о игри. Зато се као што рекох повлачим из теме и даље дискусије све док је не одиграм. Тад ћу можда изнети дефинитиван суд.Nisi igrao igru, ne planiras da igras igru, jedino kako "doprinosis" temi je donosenje sudova na osnovu tudjih impresija i postavljanje klipova koje smo odgledali (i komentarisali) pre 100 godina.
Nemam ja nista protiv da iskazes stav, ali ovo sto je pises je sum i nista vise.
Stari forum je pukao zbog dosta stvari, pljuvanje po igrama od strane ljudi koji ih nisu igrali je jedna od njih.
Eto nas admin je rekao da mu se CP nije svideo, rekao da je 5/10 igra i niko mu nije zamerio zbog toga.
ovo. nema potrebe da se produžava diskusija oko igre koju nisi igrao, a prošlo je 4 meseca otkad je izašla.pljuvanje po igrama od strane ljudi koji ih nisu igrali je jedna od njih
Извињавам се, нисам знао да је забрањено
nije čak ni moderacija već bukvalno cela cofounding grupa.daleko od toga da je zabranjeno, samo je moderacija odlucila da nema potrebe za vracanjem u proslost i pominjanjem clanova koji nisu ovde bez preke potrebe
Ја сам написао све уз ограду и резерву, управо због тога и не сматрам то што сам рекао јединим пожељним мишљењем и апсолутно тачним, а то нећу сматрати ни кад је одиграм. Али не морам да одиграм игру, барем у данашње време Јутјуба, да бих видео неке очигледне проблеме и недостатке које су запазили многи који су уложили десетине сати у игру. Значи нису хејтери и бомбери, такве и ја нити гледам, нити ме интересују. Уосталом зар томе и не служе ривјуи, да ономе ко још увек нешто није одиграо представе ту игру са свим врлинама и манама (наравно, увек је то мање или више субјективно), али зато се и погледају обе стране медаље што би се рекло. Притом ја ни у једном тренутку не рекох да је игра смеће, нити ширим хејт према њој. Али приметио сам да се овде бурно реагује на негативан спомен о овој игри, као што се на неком другом месту тако реаговало кад се она хвалила. То говори између осталог колико се брзо људи укључе у полемику и реплицирање на овој теми чим се тако нешто спомене. Мислио сам да је то прошлост и да су се ватра мало стишала, али биће да није. Зато се клоним ове теме убудуће јер ми се смучило све то. Сад се донекле кајем и што сам ишта рекао и поставио, али добро, идемо даље.Ja nemam konja u ovoj trci, ali jbg, ti si se diskvalifikovao iz ove diskusije sa "nisam igrao igru". Nije da sad nemaš pravo na mišljenje, ali pričaš sa manje informisane tačke gledišta.
Одлазим три пута јер у међувремену неко нешто напише на шта сматрам да би требало да одговорим. Ево као и ти сад.Dobro je druze, odlazis iz teme vec 3. put (uz prozivke).
Culi smo te.
Manje pasivne agresije, forumske drame i vise licnih utisaka o igrama.
Zanimljiv thread: