• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Cyberpunk 2077... toxic as always :)
Elem presao sam main story za 34h. nisam jurio apsolutno nicega usput presao neznam, 20-30 side quests? Dobio sam onaj "default" ending koji ispada da ti je sve bilo uzalud i da si zapravo sjebao sve i sebi i ljudi oko tebe i covecanstvo i u kurac da se nose svi. To mi je generalno i highlight igre. Svaki pozitivniji ending bi mi samo pokvario utisak o V i svet oko njemu. :P Prica mi je bila i jedina stvar koja me terala nastaviti sa igranjem.
Bio hakeraj i korporativne zavrzlame. Klishe do bola, kradjeno sa sve moguce pop culture strane ali dovoljno zanimlivo da ides dalje.

Inace generalan utisak da se radi o zanimljiva OK igra. Najveci dojam ostavlja vizuelni artstyle koji je pravi spektakl. Arhitektura, Tech dizajn i takve neke stvari.
Gameplay - raspad sistem, grafika - raspad sistem, leveling - raspad sistem.

Igra po svemu sudeci je jedan veeeeeeliki precenjeni projekat. Kada su seli 2013 i poceli planirati igru imali su jedan koncept, valjda negde 2018-2019 shvatili da to nije moguce i poceli sa kracenjem razno raznim stvarima koji su putem ostavljali rupe u finalni proizvod. Trebali su sve to malo kompaktnije upakirati. Ima gomila stvari koji nisu potrebni a u istom vremenu ima isto toliko sitnih stvari koji su morali odraditi jasnije i konciznije.

7/10 ocena po meni. ako srede igru moze skociti jos jedno skalilo vise.

Na PC. Nije bilo bog zna kakvih bagova ali ako u prosecnoj igri imas jedan-dva fuck ups. i kazas AHA BUG!!! Found it.
U Cyberpunk sam iskusio mozda preko 80 takvih stvari. NPC prica na telefonu. Telefoni lebdi na 2 metra od njegove glave. Posle dva sati igranja vise ih ne zapazas jer si se pomirio sa time :D Jednostavno igra je bagava i to je to. Samo se nadas da nije nesto kljucno tipa character model se niju ucitao a neko puca na tebi - Jer mi se desilo u jednoj prilici

Svaki pozitivniji ending bi mi samo pokvario utisak o V i svet oko njemu. :p Prica mi je bila i jedina stvar koja me terala nastaviti sa igranjem.
zapravo
svi krajevi imaju u suštini tragičan ishod, čak i onaj koji je najviše hopeful je bittersweet. ali definitivno nisi odigrao najdepresivniji (side with arasaka) :D

Obojica se zadrzali malo starog mentaliteta cim ste tako lako skocili u vatru, nema nikakvog forsiranja da svi isto mislimo niti to treba, tako da ako neko napise opsirniju kritiku sve dok je pristojnog tona i nije licno usmerena na nekog ne treba ga gusiti, ali i takodje ako te neko malo bocne ne moras se odmah primati i vikati diktatura kao da te razvlace po informeru. Ukratko, keep it chill and move on.

Ode glavni gameplay designer.
Videcemo da li je ovo izolovan slucaj ili sledi egzodus.

WTF, da li je realno da su oni glasine i teroije zavere na nivou informera pustili u stampu bez imalo blama ? Ne citam ih odavno ali sam i dalje bio pod utiskom da imaju neku ozbiljniju uredjivacku politiku a ne da objavljuju neproverena reddit nagadjanja bez ijednog dokaza. Nisam ja neki ljubitelj cdpr vodjstva vec sam to pisao i da smatram da ce i dalje vuci lose poteze i dalje zakopati firmu, ali ovo je next level, bas sam neprijatno iznenadjen.

kuzmara je imao drugačije mišljenje u nekom od prošlih brojeva...

ako ništa, dozvoljavaju poliumlje :D

"Fixed an issue where Lt. Mower had a high chance to die in collisions, blocking the cyberpsycho hunt."

Izgleda da cu ipak uspeti da predjem sve cyberpsycho misije.

Ogromna je lista radilo se bogami fino :D

Jedva cekam DF video da vidim ovaj AMD RT kako sljaka. :D

mene najviše zanima da li su rešili stabilnost lastgena, pa da mogu da krenu da se bave bitnijim stvarima :D

CODEX prepakovao sve u novu instalaciju igre, 55GB (bez dodatnih jezika). Gospoda.
Skidam to, trebace za sledeci prelazak.

Back
Top Bottom