• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Cyberpunk 2077... toxic as always :)
Elem presao sam main story za 34h. nisam jurio apsolutno nicega usput presao neznam, 20-30 side quests? Dobio sam onaj "default" ending koji ispada da ti je sve bilo uzalud i da si zapravo sjebao sve i sebi i ljudi oko tebe i covecanstvo i u kurac da se nose svi. To mi je generalno i highlight igre. Svaki pozitivniji ending bi mi samo pokvario utisak o V i svet oko njemu. :P Prica mi je bila i jedina stvar koja me terala nastaviti sa igranjem.
Bio hakeraj i korporativne zavrzlame. Klishe do bola, kradjeno sa sve moguce pop culture strane ali dovoljno zanimlivo da ides dalje.

Inace generalan utisak da se radi o zanimljiva OK igra. Najveci dojam ostavlja vizuelni artstyle koji je pravi spektakl. Arhitektura, Tech dizajn i takve neke stvari.
Gameplay - raspad sistem, grafika - raspad sistem, leveling - raspad sistem.

Igra po svemu sudeci je jedan veeeeeeliki precenjeni projekat. Kada su seli 2013 i poceli planirati igru imali su jedan koncept, valjda negde 2018-2019 shvatili da to nije moguce i poceli sa kracenjem razno raznim stvarima koji su putem ostavljali rupe u finalni proizvod. Trebali su sve to malo kompaktnije upakirati. Ima gomila stvari koji nisu potrebni a u istom vremenu ima isto toliko sitnih stvari koji su morali odraditi jasnije i konciznije.

7/10 ocena po meni. ako srede igru moze skociti jos jedno skalilo vise.

Na PC. Nije bilo bog zna kakvih bagova ali ako u prosecnoj igri imas jedan-dva fuck ups. i kazas AHA BUG!!! Found it.
U Cyberpunk sam iskusio mozda preko 80 takvih stvari. NPC prica na telefonu. Telefoni lebdi na 2 metra od njegove glave. Posle dva sati igranja vise ih ne zapazas jer si se pomirio sa time :D Jednostavno igra je bagava i to je to. Samo se nadas da nije nesto kljucno tipa character model se niju ucitao a neko puca na tebi - Jer mi se desilo u jednoj prilici

Svaki pozitivniji ending bi mi samo pokvario utisak o V i svet oko njemu. :p Prica mi je bila i jedina stvar koja me terala nastaviti sa igranjem.
zapravo
svi krajevi imaju u suštini tragičan ishod, čak i onaj koji je najviše hopeful je bittersweet. ali definitivno nisi odigrao najdepresivniji (side with arasaka) :D

Obojica se zadrzali malo starog mentaliteta cim ste tako lako skocili u vatru, nema nikakvog forsiranja da svi isto mislimo niti to treba, tako da ako neko napise opsirniju kritiku sve dok je pristojnog tona i nije licno usmerena na nekog ne treba ga gusiti, ali i takodje ako te neko malo bocne ne moras se odmah primati i vikati diktatura kao da te razvlace po informeru. Ukratko, keep it chill and move on.

WTF, da li je realno da su oni glasine i teroije zavere na nivou informera pustili u stampu bez imalo blama ? Ne citam ih odavno ali sam i dalje bio pod utiskom da imaju neku ozbiljniju uredjivacku politiku a ne da objavljuju neproverena reddit nagadjanja bez ijednog dokaza. Nisam ja neki ljubitelj cdpr vodjstva vec sam to pisao i da smatram da ce i dalje vuci lose poteze i dalje zakopati firmu, ali ovo je next level, bas sam neprijatno iznenadjen.

kuzmara je imao drugačije mišljenje u nekom od prošlih brojeva...

ako ništa, dozvoljavaju poliumlje :D

"Fixed an issue where Lt. Mower had a high chance to die in collisions, blocking the cyberpsycho hunt."

Izgleda da cu ipak uspeti da predjem sve cyberpsycho misije.

Ogromna je lista radilo se bogami fino :D

Jedva cekam DF video da vidim ovaj AMD RT kako sljaka. :D

mene najviše zanima da li su rešili stabilnost lastgena, pa da mogu da krenu da se bave bitnijim stvarima :D

CODEX prepakovao sve u novu instalaciju igre, 55GB (bez dodatnih jezika). Gospoda.
Skidam to, trebace za sledeci prelazak.

Back
Top Bottom