• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Hir vi go agen.

dy3jyq.gif

Kako se cini, na konzolama ce Nanite + Lumen ce biti samo u 30fps igrama. Jedva cekam meltdown-ove kako su takve igre sada odjednom "neigrive". :D
Ne nego će toster od 400e da gura isto što i komp čija je samo grafička kartica toliko, ako ne i više. Lolovoz

Ako zaista dobijemo igre koje rade i izgeldaju isto kao i Lumen in the land of the Nanite, bice sve OK, a i Matrix je imao jos ambicioznije okruzenje [mada oborili su FPS na 24]. PC i midgen upgrade konzole ce biti tu za divljanje.

matrix je neoptimizovan, ocekujem igre koje ce biti jos lepse u stabilnih 30fps-a...sa shit gf modom u 60fps-a.

Jeste, samo je problem sto ce uvek dev da ide prema najslabijoj konfiguraciji za koju izdaje, dzaba unreal moze sve to kad ce biti neiskoriscen u potpunosti.
Ono sto je kul je sto ce mnogo lakse biti praviti ovakve showcase zezancije nego ikad ranije, pa ce se videti dosta zabavnih i kul stvari.

dobro, nije kao da su ps5 i xbox shit komadi hardvera.
Nas kako vojo ja sve sto imam za seriju xsu igrr za xbox one, nista do sada nije izaslo a da ne mogu da peglam na starom mom one...
Jedino sto sve radi bolje ali nije jos izaslo nesto za xbox i da je samo za njega kao sto pes5 ima raceta i returnal(od onoga sto ja znam to nema za ps4(kazem ovo kao neko ko ima samo serijux)

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Sledeće godine stiže ekspanzija samo za PC i nextgen

Steta sto i main igra nije bila next gen only, igrace se ovo svakako day1.

Xbox Series S je dobio perfomance mode u danasnjem Edge Runner patchu (1.6).

Patch 1.6 Highlights:

- Transmog
- 3 new gigs
- 6 new firearms
- 5 new melee weapons
- Cross-platform progression
- Edgerunner content (equipment, mission, secrets)
- Arcade game: Roach Race
- New poison perks and some rebalancing
- More secrets in Night City (only current gen)
- New hairstyles
- New performance mode on XSS (60 fps at 900p)
- REDmod modding tool now available

Ali, ali... zar nije mrtva igra?

Glupiranje u stranu, kapiram da tju ponovo instalirati igru negde na zimu, taman da igram Sojberponk uz veselu zimsku atmosferu.

Ali, ali... zar nije mrtva igra?

Glupiranje u stranu, kapiram da tju ponovo instalirati igru negde na zimu, taman da igram Sojberponk uz veselu zimsku atmosferu.
I ja planiram na zimu 2nd playthrou da opalim taman da pripremim novog lika za expanziju :D (ofc ako se uzme GPU na jesen)

Back
Top Bottom