iznervirao me je sto sam izabrao ružnu kosu za lika, a i dalje ne može da se promeni posle početka igre.
Pa zar PC verzija već ne izgleda vrhunski? To bi trebalo da im bude najmanje bitno u ovom trenutku.
bukvalno ne postoji lepša igra kad se sve grune na maxPa zar PC verzija već ne izgleda vrhunski? To bi trebalo da im bude najmanje bitno u ovom trenutku.
U cemu je problem, izdali su davno najavljeni nextgen port za nove konzole. Ujedno svi su dobili jos jedan novi veliki patch koji pegla sve zivo.Pa zar PC verzija već ne izgleda vrhunski? To bi trebalo da im bude najmanje bitno u ovom trenutku.
Pola foruma ima CE.NaravnoCollectors Edition već imam.
Mislim na grafiku, normalno da će da peglaju bagove.U cemu je problem, izdali su davno najavljeni nextgen port za nove konzole. Ujedno svi su dobili jos jedan novi veliki patch koji pegla sve zivo.
Zar to nije obavezno začlanstvo na ovom forumu?! [emoji23]Pola foruma ima CE. [emoji1]
Jeste za članstvo u ovoj temi.Zar to nije obavezno začlanstvo na ovom forumu?! [emoji23]
dobro su se setili jbtMoze od juce: https://www.cyberpunk.net/en/news/41435/patch-1-5-next-generation-update-list-of-changes
You can now tweak certain features of your appearance (such as hair, makeup, piercing, etc.)
when using the mirror in any of your apartments and safehouses. It's free and you can do it
as often as you like. Character customization also includes more makeup and hair color options.
Ja sam kratko igrao igru kada je izašla. Došao sam do grada i bogme frame rate je oscilirao od 40 do 60 fps na 1440p. Konfiguracija je ova u profilu.
Skinuo sam sada ovaj 1.5 patch, uključio FSR (Ultra Quality), koristio grafička podešavanja koja je predložio Alex sa DF. Pokrenuo sam benchmark i mislim da igra nije pala ispod 60 fps već je često bila preko. Grafička je stara 5 godina (1080 Ti je i dalje čudo) a moj procesor je zvanično izašao u drugom kvatalu 2014. godine, dakle prije skoro 8 godina. Nekad je hardver star 8 godina bio za muzej a danas...
Probao sam ranije igru na GTX 1060 3 GB i uz odredjena podesavanja je radila. Je li GTX 780 Ti na nivou te kartice? Ja mislim da ta graficka i dalje moze da gura neke igre iako je iz 2013. A CP 2077 developeri su rekli da su batalili podrsku za tu seriju kartica. Kao igra moze da se pokrene na njoj ali ne garantuju da ce dobro raditi.Dobro je sto ti graficka nije stara 8 godina. One i jesu "za muzej".