• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Nije 30$ neka mega povoljna cena pa da se zaletiš unapred, po meni.

Nekako mi je too good to be true, bas mnogo stvari je ovde nabrojano, mada mozda su i bili vredni mali srafovi dok sam ih prozivao da su neproduktivni.

Zavrseno i ovo. Od novembra 2020, pa eto do danas. Za mene poprilicno zabavno putovanje 98 sati dugo, kroz godinu i po dana manje vise.

Da krenem od kraja, koju su me malo razocarali, odigrao sam ih par, nisam imao snage za sve, nekako me u tom momentu bas zasitilo toliko da budem u fazonu, aj ostalo cu neki drugi put.

O krajevima detaljnije.
Odigrao sam 3, video jos 2 koja se granaju na ta tri, nisam secret i Rogue, to je ostalo za sledeci put. Jako sam se iznenadio momentom u svemiru, cudan i po meni bespotreban kraj, kao da sam odjednom u nekoj drugoj igri.
Dvoumio sam se izmedju ova dva koji mi je bolji, Panam bih stavio na drugom mestu, sa vracanjem nazad iz Mikosija i onda u desert storm.
A za najbolji kraj bih izabrao samoubistvo. Nekako mi je ceo taj dijalog izmedju V-ja i Dzonija bio bas dobar i kao kraj mi imao najvise smisla. Veliki plus je ta interakcija i kamera u kojoj zapravo vidimo obojicu kao posmatraci, odmah sam bio u fazonu, steta sto ovoga nema vise kroz igru.

Ono sto je meni najveci adut u igri je grad. Grad je prelep, detaljan, zanimljiv, karakter za sebe. Jako puno vremena sam proveo lutajuci po gradu i zalazio u razne delove da vidim sta zanimljivo mogu videti. Krivo mi je sto on kao takav nije iskoriscen mnogo vise. Verujem da dobar deo ljudi nije ni jednom podigao kameru u vis ili obisao sve te lokacije koje su iznad nivoa gameplay kamere. Nadam se da ce to u narednim iteracijama malo popuniti.

Vizuelno igra izgleda odlicno, igrao sam na 1080p60 ultra, po potrebi dizao na 4k za screenshotove. Steta sto mi za sve ovo vreme nije stigla grafika da oprobam i rtx, ali to ce ostati za neki drugi put.
Karakteri, odeca, oruzije, automobili, okruzenje, sve uradjeno sjajno. Bilo bi kul da su uradili i neku mnogo mracniju atmosferu sveta kao jednu od opcija za vreme tipa Bladerunner.

Main quest mi nije ostavio neki utisak poseban, ideja je super, ali nekako mi deluje da je zbrzano i bez nekog prevelikog truda napisana. Sa druge strane, dosta side questova je osurilo jako. Poprilicno smelo i jezivo na momente, sa dosta pomesanim emocijama. Bilo bi dobro da nastave ovim putem i dodaju jos contenta ovog tipa.

Tezina je nebitna, igrao sam na najvecoj tezini run and run build, cold blood varijantu neku sa smart gun-om koji ima pratece metke :D Sam build mi isto deluje da nema neki uticaj. Zavrsio sam, a da 20 perkova nisam iskoristio, ako ne i vise, ali to je u modernim igrama postalo standard. Jos jedva od stvari koju bih voleo da je uradjena malo bolje.

U mom slucaju je igra radila odlicno od pocetka do kraja, bugove i probleme nisam imao do pred zavrsetak. Na kraju mi je igra umela da pukne ponekad, ali zanemarljivo.
Ne znam sta bih jos dodao, preporuka za odigrati svakako. Steta sto nisu odlozili koliko je jos trebalo da to sve bude na jos vecem nivou.

Okacicu koji screenshot kad proberem i uploadujem sto mi bude delovalo zanimljivo. :D

p.s.
Previse koristim rec kraj sad kontam, valjda sam ga toliko iscekivao :D
Preumoran sam da editujem, a i svakako je predugacko da bilo ko zapravo procita sve ovo :D

Najbolji nacin da dokazu da sve dobro radi je da izdaju demo ili timelimit pristup punoj igri.

Screenshot (5).png
CP2077_infographics-1_EN_9ydq4nx84oaolms3.jpg

@DieH@rd
One of the biggest bit of news from the CD Projekt RED Livestream is the inclusion of a Cyberpunk 2077 5-hour free trial on both Xbox Series X/S and PS5. Just like the 1.5 patch, this will be available on February 15, and is likely rolling out soon onto your console. If you want to try the game out, we recommend restarting your console and checking the PS Store or Xbox Store to see if it's available yet.

Last edited:
E još da čujem šta brojači piksela kažu za ovaj upgrade pa da čekam neki -60% popust :)

Fino izgleda i radi.

IMO, dokle god nema bugova skroz je igra OK za odigrati.

Back
Top Bottom