Takodje. Meni HL2 nikako nije prijao jedva sam ga presao, non stop sam imao neki cudan osecaj mucnine dok sam igrao lolMeni je HL1 bolji od HL2, just sayin'
možda, ali je još smešnije reći da je black mesa - "nova grafika"![]()
Evo ja se ne slažem. Apsolutno je moguće napraviti igru koja je u svom kontekstu neki vid savršenstva i gde jednostavno nema šta puno da se doda ili oduzme. U svakoj generaciji ih ima, i reći da su prevaziđene samo zato što postoje novije mi nema smisla.takođe, moram priznati da me malo trigeruje postavljanje starih igara kao koncept nedostižnosti, što objektivno nije tačno. treba nekad skinuti nostalgija naočare.
FTLEvo ja se ne slažem. Apsolutno je moguće napraviti igru koja je u svom kontekstu neki vid savršenstva i gde jednostavno nema šta puno da se doda ili oduzme. U svakoj generaciji ih ima, i reći da su prevaziđene samo zato što postoje novije mi nema smisla.
Bukvalno
a ko je to rekao i zašto me quoteuješ?reći da su prevaziđene samo zato što postoje novije mi nema smisla
Pusti me da dramima ko je to rekao i zašto me quoteuješ?![]()
Ja bih išao toliko daleko da kažem da ukoliko je neko zainteresovan za original neka igra prvo Uplink - iskustvo je toliko lepo zaokruženo da će na kraju jednosmisleno znati da li hoće još ili ne.Preporuka i od mene za Half-Life Uplink, ja sam ga odigrao mnogo godina pošto sam prešao i Half-Life 2. Fenomenlna mini epizodica zbog koje sam još više zavoleo serijal.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
upravo, nema potrebe za kvazi-elitizmom. niko, ja prvi, nisam mislio da je hl1 loš, ali danas, 22 godine kasnije, black mesa je bolja alternativa, zbog čega sam i napravio predlog... pogotovo nekome kome se kec nije dopao ni u vreme kada je izašao.
takođe, moram priznati da me malo trigeruje postavljanje starih igara kao koncept nedostižnosti, što objektivno nije tačno. treba nekad skinuti nostalgija naočare.
pa kaže:nema potrebe za kvazi-elitizmom
instant gaming edukacija površnog gaming puka.Ja oči neću da vam iskopam, ali opet moram da kažem da grešite