Tema posvećena igrama iz nekada vrlo popularnog žanra uz koji su odrasle generacije.
Nakon dužeg perioda u kome su nove beat 'em up igre bile velika retkost i niša za zaluđenike izgleda da se polako vraća interesovanje za ovaj žanr.
Pored diskusije o kultnim igrama i o tome koja verzija je najbolja ideja je i da se otkriju neki hidden gemovi kojih u ovom žanru ima dosta.
Pa da počnemo sa nekim od mojih favorita:
Ceo Streets of Rage serijal uključujući i skoro izašli i fenomenalni SoR 4.
The Punisher sa arkada mada mi je i SMD2 verzija bila dobra
D&D Shadows Over Mystara
Jedna interesantna hidden gems lista.
I večiti klasik koji mora uvek da se pomene.
Od relativno novijih igara bih posebno izdvojio Double Dragon Neon koji je imao ludačku atmosferu i soundtrack, imao neke probleme sa mehanikom ali je generalno bila vrlo zabavna igra.
Uostalom čim IGN da 3/10 znači da je dobra igra.
U najavi je i nova TMNT igra koja za sad deluje spektakularno:
Nakon dužeg perioda u kome su nove beat 'em up igre bile velika retkost i niša za zaluđenike izgleda da se polako vraća interesovanje za ovaj žanr.
Pored diskusije o kultnim igrama i o tome koja verzija je najbolja ideja je i da se otkriju neki hidden gemovi kojih u ovom žanru ima dosta.
Pa da počnemo sa nekim od mojih favorita:
Ceo Streets of Rage serijal uključujući i skoro izašli i fenomenalni SoR 4.
The Punisher sa arkada mada mi je i SMD2 verzija bila dobra
D&D Shadows Over Mystara
Jedna interesantna hidden gems lista.
I večiti klasik koji mora uvek da se pomene.

Od relativno novijih igara bih posebno izdvojio Double Dragon Neon koji je imao ludačku atmosferu i soundtrack, imao neke probleme sa mehanikom ali je generalno bila vrlo zabavna igra.
Uostalom čim IGN da 3/10 znači da je dobra igra.

U najavi je i nova TMNT igra koja za sad deluje spektakularno: