• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Baldur's Gate III

Avgust 2023.

bg3_collectorsedition.png

Last edited:
Ala smo omatorili, sinoc uzivo ni publika na ceremoniji ni online na eri malo ko je uopste primetio da se na kraju trejlera pojavio Minsc! Dosta komentara je bilo "ko je ovaj Kratos" ili "Kratos dosao u Baldurs Gate".

:D

Previse mi lici na Divinity 2, trebali su dosta da se distanciraju od proslog rada :cautious:

to i mene brine, iako je divinity vrhunska igra, ipak bg treba da ima jedinstvenu atmosferu, što verniju prethodnicima i to je ono što nisam video u ovim predstavljanjima.

ali svakako must play.

Verujem da neće imati atmosferu prethodnika. Imaće taj začin sigurno jer Larian se trude do jaja oko inspiracije iz originalnog materijala, to nije pitanje. Ali, oni su kreativni tim sa svojstvenom (i veoma uspešnom) energijom i ta energija će biti dominantna. Po mom mišljenju, njihova atmosfera u igrama je bolja, ali to je stvar o kojoj se ne vredi raspravljati. Činjenica je da će biti drukčije. Samo se nadam da će pravac imati dovoljno snage da stoji na sopstvenim nogama i da neće biti nekih kerefeka koje će uništiti generalne utiske. Inb4 armija ožalošćenih igrača koji žele ponovo da dožive BG2 kao da je prvi put igraju. Ovo treba igrati kao da prvi put igramo BG3 i verujem da se nećemo razočarati. Jedva čekam – i to govorim kao neko ko nije neki fan RPG video igara.

nisam jedan od ožalošćenih :D

generalno ne sumnjam da će larian iznedriti dobru igru, samo iz trailera koje sam video ne osećam taj forgotten realms vibe, ali je prerano svakako za konačan zaključak.

Dobro je, samoubili bi se da izbace ovo pre Starfield i Phantom Liberty

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS5 verzija izlazi na dan kada i Starfield.

13db0100da850dc1d7f6caab77fd5b95e0607b67.png

Xbox verzija je odlozena jer imaju problema sa coop-om na Series S konzoli. Iz Larian-a kazu da im Xbox inzinjeri pomazu, ali da nisu sigurni da li ce uspeti da izbace "punu" verziju igre. Swen se nada da ce izaci pre kraja godine.

Evo i pogelda na sam grad Baldur's Gate

Back
Top Bottom