• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Baldur's Gate III

592f6b168b32bd501460cb5562a534762a8298fe.png

977e3c65238bbb0efb7a0917af2d0e9495699515.png

Zadnji community update. Između ostaloga potvrda da se neće moći početi igrati 31.7. na PC-u (3 dana ranije), nego 3.8. kada je službeni datum izlaska pune verzije.

Ovaj novi origin prikazan na Panel from Hell-u [The Dark Urge, lik sa amnezijom jedino dobija flashbackove na neverovatno nasilna secanja] ima bas lud specijalni item. Posle svakog ubistva lik postaje nevidljiv 2 runde, to mi je malko overkill.

I LIKE IT.

Inace, da li se moze promeniti rasa za Origin likove?

Ne, ali koliko sam shvatio moći će im se promijeniti klasa kroz respec.
Dark Urge je iznimka, njemu možeš mijenjati rasu i izgled kako god hoćeš.

Razumem da indie developeri ne zele da ih iko u buducnosti poredi sa BG3, ali malo mi je off sto to govore i AAA developeri.

U AAA segmentu malo koji studio ima iskustvo i alate da bude konkurent. Najblizi su Bioware i novi Dragons Age.

Konachno imamo sys reqs:

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel I5 4690 / AMD FX 8350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 970 / RX 480 (4GB+ of VRAM)
DirectX: Version 11
Storage: 150 GB available space
Additional Notes: SSD required

RECOMMENDED:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i7 8700K / AMD r5 3600
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia 2060 Super / RX 5700 XT (8GB+ of VRAM)
DirectX: Version 11
Storage: 150 GB available space
Additional Notes: SSD required

Zar nije to već dosta dugo pisalo na Steamu?
Dunno, video sam danas ovo "Baldur's Gate 3 receives finalised PC system requirements ahead of launch", pa sam pretpostavio da se neshto menjalo.

Za turn based igru bitno da se ispune min reqs tj mogu i ljudi sa potato PC-ima da se zabave :D

Hmm sad razmisljam jer ovo glupi real time with pauze sistem ili superior turn based kao njihove ranije igre ? Bukvalno sam samo pogledao prvi cgi trejler pre par godina i to je bilo to pa nemam pojma :D Obozavam Divinitiy Sin 2 po meni najbolji pc rpg ikada pa nisam nikad bio u sumnji da bg3 nece biti ekstra, al posle jedno 10tak patch-eva :D

Full turn based, rola se inicijativa pre svake bitke i onda svaki karakter ide jedan po jedan. D&D 5th edition uglavnom, adaptirano za lakse igranje unutar igre.

Za turn based igru bitno da se ispune min reqs tj mogu i ljudi sa potato PC-ima da se zabave :D
Early access radi na Deck-u, sto znaci radice extra na dosta lowend konfiguracija.

Obozavam Divinitiy Sin 2 po meni najbolji pc rpg ikada pa nisam nikad bio u sumnji da bg3 nece biti ekstra, al posle jedno 10tak patch-eva :D
Early Access je već imao devet patcheva, full verzija je taman deseti :D

Back
Top Bottom