• Danas, drugog Novembra 2023. forum neće biti dostupan od 19 sati. Hvala na razumevanju.
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Baldur's Gate III

WhiteWolf

ex-shone93
Reaction score
408

Gather your party, and return to the Forgotten Realms in a tale of fellowship and betrayal, sacrifice and survival, and the lure of absolute power. Mysterious abilities are awakening inside you, drawn from a Mind Flayer parasite planted in your brain. Resist, and turn darkness against itself. Or embrace corruption, and become ultimate evil. From the creators of Divinity: Original Sin 2 comes a next-generation RPG, set in the world of Dungeons and Dragons.

Jos nisam imao vremena da igram early access ali sudeci da je Larian studio u pitanju ne sumnjam da ce igra biti epic kada izadje ove ili sledece godine.​

large-n-1.png

large-n-2.png

large-n-19.png

large-n-13.png

Last edited:

WhiteWolf

ex-shone93
Reaction score
408

Sledece nedelje bi trebalo da izbace Druida kao novu klasu koja moze da se igra i deluje super fun. Takodje nisam uopste znao da fazon od 115 ljudi koliko je pravilo DOS 2 sada pravi preko 300 ljudi BD3 i konstantno rastu....malo mi je to previse brz rast kompanije ali dobro, valjda se po njihovim racunicama to isplati.

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
3,357
DOS2 je remek delo, jedva čekam da izađe i ova PC-ijaška igra.

Ultimate God Gohan

Maki Asus
Patron
Reaction score
2,823
Zna li ko da li ce biti vise companiona u finalnoj verziji igre?steta sto je potezan gp ali dobro mora se kupiti ovo kad tad :)

Ultimate God Gohan

Maki Asus
Patron
Reaction score
2,823
Kako to misliš, "šteta što je potezan gp"?
Ne razumem tacno sta me pitas.ako me pitas sta to znaci to znaci borba sa pauzom,nije real time.a ako me nesto zezas e to vec ne znam sta bih ti odgovorio :D

Da ne bih pisao drugi post evo ovde cu u ovom da postavim link sa novostima :)

stale

Crni vojvoda
Co-founder
Administrator
Veliki gospodin
Reaction score
1,105
Ne razumem tacno sta me pitas.ako me pitas sta to znaci to znaci borba sa pauzom,nije real time.a ako me nesto zezas e to vec ne znam sta bih ti odgovorio :D

Da ne bih pisao drugi post evo ovde cu u ovom da postavim link sa novostima :)

Pa kakav bio to bio baldurs gate bez pauze, taktiziranja i rolanja kockica?

rale

dilentantn
Co-founder
Reaction score
1,073
aman ljudi, pa stari baldur's gate su real time sa pauzom, sto je cudno sto bi covek voleo to i od novog...

evo i ja se prikljucujem, uzbudljivije/fleksibilnije mi je real time sa pauzom, a ne vidim sta se gubi...

Ultimate God Gohan

Maki Asus
Patron
Reaction score
2,823
aman ljudi, pa stari baldur's gate su real time sa pauzom, sto je cudno sto bi covek voleo to i od novog...

evo i ja se prikljucujem, uzbudljivije/fleksibilnije mi je real time sa pauzom, a ne vidim sta se gubi...
Hvala na razumevanju :) dodacu samo na to tvoje da RT donosi i "zivlju i dinamicniju" borbu.naravno bar meni

ninedots

galaktički iscelitelj keramike
Patron
Reaction score
299
Jeste bilo kul, samo pustiš kad si OP pa ti bude još slađe kako prođeš encounter.
Al šta znam, uvek sam pre za potezni fajt, smarač sam, okrećem i gledam nekad potez po par minuta.

Maxa

štaćukuću
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
6,206
kul je to kad nema više od 10 borbi :D

Maxa

štaćukuću
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
6,206
fallout nije imao interaktivno okruženje, uzvišenja, taktičke elemente i kurce, samo suvi rpg atributi i rng :D

ninedots

galaktički iscelitelj keramike
Patron
Reaction score
299
Je, malo se plašim BGIII jer mi se čini da ima previše podsistema. Sve što mogu su ubacili što ne mora nužno da bude dobro.

Maxa

štaćukuću
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
6,206
to to, meni je ono što su prikazivali previše. deluje mi kao da bi igra lagano mogla da potraje 400 sati, only on the count of battles.

Top Bottom