Krenuo da igram pre nekoliko dana, povredih nogu nešto pa ne mogu napolje neko vreme. I rekoh da iskoristim to vreme oporavka pametno
Znači majko moja, kakva crna rupa. Čim uključim igru teleportujem se 4h u budućnost kada gledam na sat i pitam se kako je prošlo ovoliko vremena.
Ne pamtim da me je neka igra ovoliko uvukla, tj. da mi vreme ovako brzo prolazi dok igram. Uvek sam imao osećaj koliko otprilike je prošlo, ali ovo je neverovatno... Verovatno jer ima toliko opcija, toliko mehanika, spellova, rasa/kategorija/podkategorija, mnogo je uživanje čitati sve i planirati party, pa testirati kako se ponaša to šta ste zamislili. U stvari kada sad razmislim, verovatno je to čitanje ono šta mi oduzima mnogo vremena i ne mogu da procenim koliko je prošlo, slično je i sa knjigama kada čitam.
Što se tiče same igre, baš je dobra, mnogo bolja nego što sam očekivao. Najveći problem su mi bugovi trenutno, iako je poslednji patch mnogo toga ispravio i dalje se dešavaju bugovi takvi da mora da se reloaduje ili neki questovi mi deluje da su nerešivi jer likovi ne rade to šta treba da rade... Za nekih 5-6 meseci kada se utegne savršeno, biće možda još bolje iskustvo. Mada i ovako je must play i skroz razumem ove ocene.