Evo upravo udjoh u act 3, igra je fantasticna, prica je za sada sjajna, ali je bukvalno prozeta bugovima, svaki aspekt igre je grub i nedoradjen; bukvalno strepim u svakoj konverzaciji sta ce sledece glupo da se desi:
-da li ce da prekine recenicu na pola (pa sam stekao naviku da brzo citam subtitlove da mogu da pratim o cemu se radi),
-da li ce NPC na neko pitanje greskom da odgovori recenicom koju je vec rekao ranije (Karlach i jebeni zabagovani infernal engine quest),
-da li ce mi od svih izbora u dijalogu dati samo "1. continue" koji zapravo "naslepo" bira jedan od pravih izbora,
-da li ce neka pozadinska glupost da mi prekine dijalog jer dijalozi ne pauziraju igru i desava mi se da me igra uvuce u borbu u sred dijaloga ili lik s kojim pricam bukvalno pogine jer stoji u vatri ili na kiselini ili slicnim glupostima,
-svaka nova oblast u koju udjem mi automatski "zakaci" tajmovane questove koji tiho failuju u pozadini ako se usudim da long restujem bez da uopste znam da sam ih dobio,
-a onda posto ne smem da long restujem moji companioni se ponasaju totalno random sto se tice njihovih prica, romansi (koje takodje same od sebe failuju bez da mi igra uopste da izbor da o necemu pricam) itd itd.
Neke deonice deluju kao da nisu istestirane maltene uopste, posle sto sati igre sam upravo prosao kroz deo koji posle par turnova opali game over bez ikakvih mogucnosti za role playing, sejvovanje (zapravo ironicno u uglu je iskocilo nesto tipa "save successfull: constitution"), rolovanje d20, samo bato game over jepse loaduj, sta, nisi imao ovakvu situaciju do sada, deal with it

Prvi "veliki" boss fight mi je bio totalno random ludnica jer sam uspeo da nabedim bossa da preskoci prvu fazu i onda je krenula druga faza u sred dijaloga, bez ikakvog obzira na pozicioniranje, totalni lom, ne znam kako sam uspeo da dobijem ali mislim da ni sama igra nije vise znala sta radi u tom trenutku
Sve u svemu, bice ovo medju najboljim RPGovima kad ga propisno okrpe. Guram i dalje, bio jedan veliki patch a sad ce uskoro i drugi, videcemo