• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Automobili

Jesam,ujak je imao trabanta i baš je bio ok a varburg je bio kao dodz vajper a njih,kasnije je imao varburg :)
Bio OK? MEni je bio gori od pegle. Bučniji, smrdljiviji... jedino su sedišta bila udobnija i bilo je više prostora. Ali džabe prostor kada ne možeš da pričaš sa čovekom pored sebe a da se ne dereš i smrdi ko kuga.

Bio OK? MEni je bio gori od pegle. Bučniji, smrdljiviji... jedino su sedišta bila udobnija i bilo je više prostora. Ali džabe prostor kada ne možeš da pričaš sa čovekom pored sebe a da se ne dereš i smrdi ko kuga.
Jakov auto nije smrdeo,bio je bucniji jer peglica ima dva klipa a pored toga u trabantu je bilo dosta vise mesta i udobnije jedino je karoserija bila jedna od lošijih generalno...Da ne pričam o tome da sam u peglici osetio svaki prelaz preko neravnine i ne daj boze rupa...Dok je sve to ovde bilo puno prihvatljivije .

Jakov auto nije smrdeo,bio je bucniji jer peglica ima dva klipa a pored toga u trabantu je bilo dosta vise mesta i udobnije jedino je karoserija bila jedna od lošijih generalno...Da ne pričam o tome da sam u peglici osetio svaki prelaz preko neravnine i ne daj boze rupa...Dok je sve to ovde bilo puno prihvatljivije .

Kako u Tojoti testiraju kvalitet?
Ubace mačku i zatvore auto. Ako mačka ujutru još diše ne dihtuje.
Kako u zastavi testiraju kvalitet?
Ubace mačku i zatvore auto. Ako ujutru mačke nema, ne dihtuje.

Last edited:
Novi izgled uopšte ne podseća na jugića, svi ostali modernizovani klasici kao fića, buba, mini moris su mnogo bolje dizajnerski ispali

treba mi mala pomoć, pa možda neko zna nekog ko zna nekoga da prodaje Civic gen6 sedan ili hatch varijantu, budžet je malo tanji cca 2k evrića. alternativa je njen ljuti rival Corolla.

Do jaja je Borko, baš je našao sa Švajcarskom dobar način da konstantno pravi zabavan sadržaj.

Nakada smo imali Suzuki Wagon R+ i ++ ovde i mada je super automobil nije bio popularan.

Deluje kao mnogo bačenog prostora u odnosu na Kei vozila koja sam gledao. Japanci su doterali to do neverovanog nivoa gde se zapitaš gde je išta osim same kabine. Nadam se da će ovakvo nešto da zaživi u gradovima ako ni zbog čega drugog onda da makar malo smanji gužve.

Last edited:
Kina ih ima zilion, jos manji elektricni Wuiling Mini se prodao bas puno.

wuling_mini_ev__evmarketplace_chinacrunch_14.png

Japanci su doterali to do neverovanog nivoa gde se zapitaš gde je išta osim same kabine.
U japanu su mikro automobili bas utegnuti do apsolutnog kraja. Imaju velike zabrane za kupovinu automobila u mnogim natrpanim urbanim zonama sa uskim putevima, ljudi moraju da daju dokaz da imaju gde da ga parkiraju.

Meni je extra tako nesto, vecina ljudi voze sami, zvrje tri mesta prazna, ovako makar samo jedno prazno, dupla usteda prostora... dobro bi bogami i nama doslo obzirom na situaciju

Šta znam, nekako mi premalo custom detalja da bio gejmerski auto, tek tu i tamo poneki

Back
Top Bottom