Ufff, posle 24 dana, konacno je zavrsih... igrah po sat vremena dnevno u proseku...
Namucio sam se, ohhh kako sam se namucio...
Standardno za FS igre, bas teski bossovi, a bogami nalete povremeno mini bossovi, koji te takodje dobro razguze...
Najvise sam se mucio sa predzadnjim boss-om, koji je prakticno glavni boss, AAP07A: Arquebus Balteus (V.II Snail), on me je muchio par dana dok ga nisam konacno presao, ono tipa igram sat vremena, razbije me, odustanem za taj dan, i tako par dana dok nisam pronasao odgovarajuce oruzje i armor i uopste moras u sitna crevca da znas ceo mech i da iz njega izvuces maximum, kako bi presao izazove koje ova igra pruza.
Igrao sam preko dzojpeda i pozeljno je odmah dici sensitivity za 2 polja, jer je suvise trom, a neprijatelji brzi.
Kompleksna je, jer imas 4 oruzja koja koristis istovremeno, kao i brdo opreme, armora, bukvalno od nogu mecha, pa sve do glave... pa, iako je dosta kompleksna, napravljena je tako, da ju je jednostavno igrati, tako da je to njen veliki kvalitet, kontrole nisu uopste komplikovane.
Oruzja ima, da te zaboli glava od izbora i valja probati sve, jer ce Vam trebati cesto da ih menjate, kako bi bili uspesni u raznoraznim misijama, gde svaka trazi odredjeno oruzje...
UI shoping i sastavljanje mecha, nisu najsjajnije i najpreglednije reseni, moglo je biti lakse i bolje, ali radi posao solidno.
Predjoh i sve izazove u areni, gde dobijes da ih nazovem skill poene, kojim nadogradjujes mecha...
Takodje sve side misije, koje su uglavnom kratke, ali ne uvek.
Da mi je neko pricao da cu igrati mech igru... ali eto From Software radi pos'o...
Lock on najveci problem igre, ali da se navici...
8/10