• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

Pajfer razbio Adesanju i verovatno ga poslao u penziju... vec tri godine Izi nije pobedio, a sad je izgubio od nekog ko je 14-ti u ranku...
Pajfer bacao bombe, veoma je jak i brz za svoju gradju, cak je uspevao i da obori Adesanju i to mu je donelu pobedu...
Izi uvek ima problema protiv velikih i jakih boraca, pogotovo onih koji uspevaju da ga obore...

Ne znam sta se dogadjalo u prelimsima, ali pod je bio bloody as shit... tako da ili je bila neka klanica, ili je cistacica imala slobodan dan...

Uff Pico polomio Pitbull-a, a ovaj bio favorit... mnogo brzi, izudarao ga, a Pitbull nista nije imao u ovoj borbi, samo stajao zbunjeno i primao udarce...

Blaydes vs Hokit - lele kakva borba, ko na ulici... cista krljacina, 100 udaraca jedan drugom samo u prvoj rundi, i tako sve tri runde, prakticno bez ikakve odbrane, samo lemanje... Blaydes sa jezivo losom kondicijom gde je bio mrtav umoran vec sredinom prve runde, a Hokit pun kondicije, brzi od Blaydes-a i veoma nekulturan, stalno mu je pokazivao srednji prst... i veoma agresivan, napadao ga je sve vreme od prve sekunde... potpuno zasluzena pobeda, ali mi se uopste ne svidja ko lik.

Hokit igra ulogu kao u WWE i isplatilo mu se, ekspresno su ga ubacili na event u Beloj Kući, boriće se protiv Derika Luisa. Nisam preterani fan tog njegovog nastupa ali me je lepo nasmejao sa onim "Alex Pereira, chama deez nuts!" 😂

Ahahahahah joj boze... tupavi Jiri... stalno govorim koliko je tupav, a u ovoj borbi se bas pokazalo...
Znaci Ulbergu otislo desno koleno, nije mogao vise da hoda po ringu i Jiri umesto samo da zavrsi posao, on je dozvolio da ga jednonogi protivnik nokautira... e to moze samo tupavi Jiri, boze koliko je glup taj covek, da to prosto nervira...

Takodje nema nikakvu odbranu, u svakoj borbi primi batina, koliko godina se vec takmici i uopste nije napredovao na tom polju... pravi "ninja"...

Aufff Malott kakva zivotinja!
Polomio, ali polomio Burns od batina... veoma tehnican, sjajne kombinacije ima, verujem da ce vrlo brzo u top 5.

edit

Burns se inace povukao, ovo mu je bila zadnja borba, pametan covek, povukao se na vreme.

Ne znam, mozda zavisi od regiona, kad sam bio guglao kad su se prvi put pojavile te glasine, bilo je fazon od 100e pa navise, mada meni je skupo i 50e...
Ima ovde dosta stranaca doduse, koji ce verujem platiti tolke pare...

Back
Top Bottom