Reese vs Pereira - volim ovog ludaka Pereiru da gledam, uvek uradi neki ludacki potez, zabavan je... i odmah ga izudarao, deluje da Reese nema uopste nikakvu odbranu... ali onda je Pereira isfolirao da je primio udarac u muda, za sta ga je publika propisno izvizdala... haha, i onda je ponovo to uradio

Ostao bez gasa Pereira vec u drugoj rundi, Reese preuzeo... u trecoj su oboje bili bez gasa, bice tesko ovo bodovati... zanimljivo da Pereira prakticno uopste nije radio one svoje ludacke poteze... na kraju pobedio Pereira na bodove, bio split decision...
Smith vs Harrell - ovo je bilo brzo, Smith je bio favorit i brzo to pokazo u borbi, odmah je imao inicijativu... preloman momenat se desio kad je Harrell oborio Smith-a, ali ovaj se neverovatnim potezom izvukao iz graplinga i odmah docekao na lakat Harrell-a i izudarao ga i nokautirao...
Ono sto mi se nije svidelo, iako je sudija vikao kraj i mahao rukama i odgurivao Smith-a, ovaj je jos par puta iz sve snage udario Harrella dok je ovaj bio onesvescen, da je sudija morao iz sve snage da gurne nazad... tezak seronja, sa takvim potezima ne mozes nikad biti sampion i mislim da UFC mora da nadje neki nacin da kaznjava takvo ponasanje... dakle pobedio je lik borbu, ali izgubio svacije postovanje.
Kasnio je i sudija malo sa reakcijom, ali Smith je definitivno nastavio i kad mu je stavljeno do znanja da je borba gotova.
Spivac vs Delija - delovalo je ko da Delija ima inicijativu, medjutim videlo se po njegovom licu da trpi batine, Spivac veoma dobar, tehnicki skolovan borac, sve je kaznjavao , counter, jab, nije se ni videlo u borbi, ali videlo se na Delijinom licu...
Jednostavno Spivac drzi range, iz daljine pogadja Deliju, a Delija ne moze ni da mu se priblizi uglavnom... ali kad je uspevao da mu se priblizi, umeo je znacajno da uzdrma Spivaca...
Koliko je Spivac izdominirao prvu rundu, toliko je Delija drugu... izgleda da je Spivac ostao bez gasa.
U trecoj rundi Spivac je pametno odlucio da obori protivnika, sto je i uspeo i to mu je donelo prevagu u odlucujucoj rundi.
Ige vs Costa - neverovatno dobar sa leg kickovima Costa, sve vreme ga je lemao iskljucivo tako, na kraju ga je spininig leg kickom i nokautirao...
Neal vs Medic - sve je bilo gotovo za malo vise od minuta i to je ono sto mi se svidja kod Medica, brzo zavrsava svoje protivnike, nikad on ne ide na distancu, ili zavrsi protivnika odmah ili njega protivnik zavrsi... jako dobro je usao u borbu, odmah je imao inicijativu, dok je Neal delovao sporo ili nespremno... Zakacio ga Medic levom rukom tacno u slepoocnicu i ovaj odmah pao dole ko pokosen.
Ovo je pobeda koja Medica stavlja na svetsku kartu i koja ce da ga proslavi... a dalje sve zavisi od njega, koliki domet ima.
Brz je i explozivan, ima potencijal, ali mora da pripazi i na odbranu...
Takodje pitanje je i kakvu kondiciju ima, jer ga nisam nikad video da se bori vise rundi, ali nadomak je top 10, svaka cast momku i samo neka tako nastavi, bas me je obradovalo sto je pobedio i to ovako ubedljivo.
Strickland vs Hernandez - borio se na svoj standardan nacin Stickland, samo range i job-ovi, svidja mi se koliko je ozbiljan i fokusiran u borbi, i da je skolovan borac, sto ne mogu reci za Hernandez-a, on voli divlju borbu, Strickland se drzao svog nacina i to mu je pametna taktika... i pametan je generalno borac Strickland, bez obzira sto van ringa prica razne gluposti, ali kad se bori, zna sta radi i ne naseda na provokacije.
Hernandez je pokazao da je opasan kad pridje, problem je sto mu jako tesko prilazi... i to je prica cele borbe, Strickland ga drzao na daljini i tukao sa jab-ovima, Hernandez nikako nije uspevao da pridje, da pokusa nesto prljavo ili grapling, nista nije prolazilo i Stickland je samo pojacao i zavrsio protivnika... zakacio ga kolenom u stomak, video da je ovaj povredjen i krenuo da ga finishira.