• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

Pajfer razbio Adesanju i verovatno ga poslao u penziju... vec tri godine Izi nije pobedio, a sad je izgubio od nekog ko je 14-ti u ranku...
Pajfer bacao bombe, veoma je jak i brz za svoju gradju, cak je uspevao i da obori Adesanju i to mu je donelu pobedu...
Izi uvek ima problema protiv velikih i jakih boraca, pogotovo onih koji uspevaju da ga obore...

Ne znam sta se dogadjalo u prelimsima, ali pod je bio bloody as shit... tako da ili je bila neka klanica, ili je cistacica imala slobodan dan...

Uff Pico polomio Pitbull-a, a ovaj bio favorit... mnogo brzi, izudarao ga, a Pitbull nista nije imao u ovoj borbi, samo stajao zbunjeno i primao udarce...

Blaydes vs Hokit - lele kakva borba, ko na ulici... cista krljacina, 100 udaraca jedan drugom samo u prvoj rundi, i tako sve tri runde, prakticno bez ikakve odbrane, samo lemanje... Blaydes sa jezivo losom kondicijom gde je bio mrtav umoran vec sredinom prve runde, a Hokit pun kondicije, brzi od Blaydes-a i veoma nekulturan, stalno mu je pokazivao srednji prst... i veoma agresivan, napadao ga je sve vreme od prve sekunde... potpuno zasluzena pobeda, ali mi se uopste ne svidja ko lik.

Hokit igra ulogu kao u WWE i isplatilo mu se, ekspresno su ga ubacili na event u Beloj Kući, boriće se protiv Derika Luisa. Nisam preterani fan tog njegovog nastupa ali me je lepo nasmejao sa onim "Alex Pereira, chama deez nuts!" 😂

Ahahahahah joj boze... tupavi Jiri... stalno govorim koliko je tupav, a u ovoj borbi se bas pokazalo...
Znaci Ulbergu otislo desno koleno, nije mogao vise da hoda po ringu i Jiri umesto samo da zavrsi posao, on je dozvolio da ga jednonogi protivnik nokautira... e to moze samo tupavi Jiri, boze koliko je glup taj covek, da to prosto nervira...

Takodje nema nikakvu odbranu, u svakoj borbi primi batina, koliko godina se vec takmici i uopste nije napredovao na tom polju... pravi "ninja"...

Back
Top Bottom