• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridrĆŸavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viĆĄe informacija kliknite OVDE

đŸ€˜MetalđŸ€˜

Setih se baĆĄ ove zanimljive liste za proĆĄlu godinu, koga ne mrzi da istraĆŸuje ima svaĆĄta.

Jahanje Munje i Gospodar Lutaka najjaci albumi na svijet.

Dobri su mi svi do Load, onda mora da se probiraju singlice nadalje.

Najbolji mi je Lutkar al teĆĄka srca biram

teddy.jpg

Izlazi za mesec dana! :)

Metallica albumi MOP, AJFA, Black Album, RTL, Load, Garage Inc. St.Anger, Reload, Lulu, DM, HTSD

Ajmo glave da otvaramo, uh bre kakvo otvaranje albuma, ơirenje vidika ukućanima iz sobe najmladjeg člana porodice, prơti sve jako

Niko se jače nije izborio tad za ơadaut Senatora Dojla kreće od 7 : 30

Last edited:
DoĆĄao sam da podelim ĆĄampione post hardcore. Bili aktuelni kada je postojao Hydra Head i kada su Isis bile glavne ĆĄuponje za sve te bendove koji su posle doĆĄli.
Opaki svirači, i dosta ima nepartnih ritmova, i neverovatnih aranĆŸmanskih reĆĄenja koji su sada postali svakodnevnica, ali tada, nije bilo previĆĄe takvih tipova bendova.

I pride sam ih gledao uĆŸivo kada su bili u rahmetli Living Room u Beogradu, jedan od top 5 najpotcenjenijih koncerata na koje sam doĆĄao zbog tadaĆĄnje predgrupe Consecration-a. :D

DoĆĄao sam da podelim ĆĄampione post hardcore. Bili aktuelni kada je postojao Hydra Head i kada su Isis bile glavne ĆĄuponje za sve te bendove koji su posle doĆĄli.
Opaki svirači, i dosta ima nepartnih ritmova, i neverovatnih aranĆŸmanskih reĆĄenja koji su sada postali svakodnevnica, ali tada, nije bilo previĆĄe takvih tipova bendova.

I pride sam ih gledao uĆŸivo kada su bili u rahmetli Living Room u Beogradu, jedan od top 5 najpotcenjenijih koncerata na koje sam doĆĄao zbog tadaĆĄnje predgrupe Consecration-a. :D

Bili su tada na turneji sa Monno. Nakon njihove deonice smo ih ortak i ja pitali da li znaju ĆĄta je brown noise (South Park referenca).

I koji je odgovor bio?

Pričao sam posle sa njima, i baơ su bili opuơtena ekipa, sprdali se i ơegačili, a onako oơuriơe u tom malom prostoru.

Pre neki dan sam na novi mob prebacivao 10tak giga metala, i pronasao sam albume koje nisam odavno slusao.

I posle vise od 10 godina, i dalje je totalno awesome.

Back
Top Bottom