• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Setih se baŔ ove zanimljive liste za proŔlu godinu, koga ne mrzi da istražuje ima svaŔta.

Jahanje Munje i Gospodar Lutaka najjaci albumi na svijet.

Dobri su mi svi do Load, onda mora da se probiraju singlice nadalje.

Najbolji mi je Lutkar al teŔka srca biram

teddy.jpg

Izlazi za mesec dana! :)

Metallica albumi MOP, AJFA, Black Album, RTL, Load, Garage Inc. St.Anger, Reload, Lulu, DM, HTSD

Ajmo glave da otvaramo, uh bre kakvo otvaranje albuma, Å”irenje vidika ukućanima iz sobe najmladjeg člana porodice, prÅ”ti sve jako

Niko se jače nije izborio tad za Å”adaut Senatora Dojla kreće od 7 : 30

Last edited:
DoŔao sam da podelim Ŕampione post hardcore. Bili aktuelni kada je postojao Hydra Head i kada su Isis bile glavne Ŕuponje za sve te bendove koji su posle doŔli.
Opaki svirači, i dosta ima nepartnih ritmova, i neverovatnih aranžmanskih reŔenja koji su sada postali svakodnevnica, ali tada, nije bilo previŔe takvih tipova bendova.

I pride sam ih gledao uživo kada su bili u rahmetli Living Room u Beogradu, jedan od top 5 najpotcenjenijih koncerata na koje sam doŔao zbog tadaŔnje predgrupe Consecration-a. :D

DoŔao sam da podelim Ŕampione post hardcore. Bili aktuelni kada je postojao Hydra Head i kada su Isis bile glavne Ŕuponje za sve te bendove koji su posle doŔli.
Opaki svirači, i dosta ima nepartnih ritmova, i neverovatnih aranžmanskih reŔenja koji su sada postali svakodnevnica, ali tada, nije bilo previŔe takvih tipova bendova.

I pride sam ih gledao uživo kada su bili u rahmetli Living Room u Beogradu, jedan od top 5 najpotcenjenijih koncerata na koje sam doŔao zbog tadaŔnje predgrupe Consecration-a. :D

Bili su tada na turneji sa Monno. Nakon njihove deonice smo ih ortak i ja pitali da li znaju Ŕta je brown noise (South Park referenca).

I koji je odgovor bio?

Pričao sam posle sa njima, i baŔ su bili opuŔtena ekipa, sprdali se i Ŕegačili, a onako oŔuriŔe u tom malom prostoru.

Pre neki dan sam na novi mob prebacivao 10tak giga metala, i pronasao sam albume koje nisam odavno slusao.

I posle vise od 10 godina, i dalje je totalno awesome.

Back
Top Bottom