• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Dosta sam mlatio slamu sa novim izdancima i manje poznatim bendovima, da se oda počast titanima, jerbo Chuck Billy slavi 59 rođendan.

Low mi je njihov najkomercijalniji i najmasniji album, kako su samo lepo naštimovane te đitrice i kako pevuši ki slavuj!

I naravno, kako da ne zavoliš brate bend kada usempluju Urotsukidōji: Legend of the Overfiend, perveziju i naprave pesmu o istom animeu. Vidi se da su bili men of culture nazad u danu.

Odličan album dobar je i onaj iz 1999. Ovde mi je vrhusnka ona kao balada a ceo zvuk je zbog RATM producenta takav gotivim

Da da kad su se izložili na globalnu problematiku

Ovde kad kaže putujemo dosta, rat je napolju, zagadjenje, inflacije...

Godflesh je sa ovom pesmom nazad u danu stavio tačku na jednu bogatu karijeru, koja se ne može samo svesti na pionire industrial metala, već svega što je ikada imalo veze sa elektronikom i ekstremnim zvukom. Reči pesme su svedene i melahnolične:

Nature will step on you​

Nature will eat you up​

Jesu...Jesu​

Nature don't care for you​

Nature don't see you​

Jesu...Jesu​

You're Fucked

You've Lost

I onda posle svršetka svih tih soničnih eksplozija i nekoliko minuta tišine dolazi nenajavljena poslednja bezimena pesma, koja počinje nežnim tonovima klavira i Broadrickov vokal, zvuči kao da se pročištio posle svog besa i jare koje smo slušali od početka albuma, od samih početaka benda. Umro je Godflesh, a rodio se Jesu.​

Iako su se mnogo godina kasnije ponovo vratili na scenu kao Godflesh i pokazali da u njima i dalje kulja vatra i žeđ za pomeranjem decibelaže i muzičkih granica, nekako mi se čini da je ovo bio jedan od najlepših momenata u modernoj muzici gde je zaista trebalo staviti tačku na čitavu priču, i nikada se više ne osvrnuti nazad.

If I could see without your sight​

I would not be alive​

If I could see without your sight​

I would be alive​

If I was alive​

If I was alive​

If I could be​

If I could be

Rhapsody je moj all time best bend. :) Stara ekipa se mirno razisla, ali Luca i dalje dobro stanca. Sprema sada novi album sa Fabiom.

A Staropoli drzi Rhapsody zivim i dalje, sprema novi album.

Ако је Ђизус и планир'о да јопет дође, после овог наступа је отказ'о!

Thou su najteži bend na planeti trenutno, i da uzmeš Black Sabbath i obratiš u sopstvenom masnom maniru klasik, treba imati velika i dlakava muda. Srećom po Thou, oni ih imaju i previše. Uzgred fascinantno je da nisu obradili samo Sabbath, ali ponajviše Nirvanu, i mogu vam reći da to lepo rade. Što se njihovih autorskih stvari tiče, ako volite mrakaču i masne i guste rifove i da vam pakleni nakot iz pakla vrišti iz ćoška, samo napred!

Back
Top Bottom