• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Nema uopste update-a za prvi Resistance.
Forcefeedback mi uredno radi sad u God of War Ascension, mada buni me to sto mi nije radio u Call of Duty 3, a @Snake1989 jeste...
Ostaje mi samo jos da probam da emuliram dualsense kao xbox dzojped ili kao ps3 dzojped, mozda to pomogne, kad sledeci put naletim na isti problem.

Ima, samo što više ne može da se apdejtuje igra zvanično na PS3 jer je ugašena podrška i serveri koji su imali patcheve.

Bilo je priča da ko ima igru sa EU PSN-a mu se skida updated verzija, za razliku od US verzije koja je 1.0.

Dakle, ako neko hoće rumble, mora da nađe apdejtovanu EU verziju da skida sa neta.

Posto sam modovao Mega drive i stigli rgb kablovi, Upalio Bare Knuckle 3. Kao klinac dam obozavao tu igru i to mi je bila najbolja igra 🤣 Odakle Japanski cart u video klubu gde sam iznajmljivao nemam pojma. IMG_8770.jpegIMG_8787.jpeg

Resistance Fall of Man - Zavrsih, odlican FPS... bolji mi je od Halo-a, kad poredim te FPS-ove za konzole, bolja mi je i od prvog Killzone-a, cak sam u jednom momentu pomislio da je ovo najbolji FPS koji sam igrao za konzole, medjutim za sad James Bond drzi tu titulu jos uvek.

Nema sta, odlicna igra, savrseno tehnicki utegnuta na svim poljima, sto bi se reklo ceo paket, i grafika (bruka dobro izgleda igra, pogotovo u 4K) i zvuk i fenomenalan dizajn neprijatelja i oruzja i zaista fenomenalan level dizajn, AI odlican, stoje u cover-u, bacaju bombe, obilaze te itd, sve kako treba, bas dobar launch naslov za konzolu.

Ja sam doduse imao problema zbog emulatora, nije htelo da tera u 4K na otvorenom glatko, pa sam morao da spustim na 1440p, za 4K treba graficka sa vise od 11gb video rama ili ce da kreshuje, a moja ima upravo 11... kresovala mi je i u 1440p povremeno, jer sam dizao FPS na 60, a tad oce neke stvari da baguju, pogotovo je bio nezgodan jedan otvoren nivo pun mina, ali spustio sam na 30 fps-a i presao bez vecih problema, tako da je bilo zajebancije, ali da se igra preci tako, uz par akrobacija...

Osecaj pucanja je mnogo dobar, sigurno bi bio jos bolji da sam imao forcefeedback, ali i ovako se primeti koliko je dobro to odradjeno i vizuelno i zvucno, animacije takodje odlicne...
Svidelo mi se sto je ovaj FPS bas izbazdaren za koriscenje dzojpeda, nekako se lakse nisani i ostaje na meti, nego u drugim FPS-ovima koje sam do sad igrao, nije mi toliko mis nedostajao kao inace, bas su dobro to odradili i pomeranje nisana, a i sam izgled crosshair-a je vrlo koristan i za blizinu i za daljinu.

Igra u kasnijem stadijumu krade malo od Halo-a, prvo voznja onog bugija sa mini gun-om, te dizajn nekih nivoa, ali nista strasno, niti puno, za ovu igru se svakako moze reci da ima svoj indetitet.

Tezina taman, raspored checkpoint-a - posten.

Bukvalno nemam sta da zamerim igri, osim dve stvari... prvo malo je previse akciono orijentisana, bilo je par nivoa koju su bili sa jako malo akcije i ti nivoi su mi bili najbolji, tu je atmosfera i level dizajn bio fenomenalan... tako da su mogli malo vise toga, kad vec to tako dobro rade... kako se blizis kraju bude previse akcije, to zna malo da smori, ali ok... druga stvar, igri fali malo raznovrsnosti, jos nesto drugo da su ubacili da se odmore prsti... prakticno ista zamerka...

8.5/10

P.S. svestan sam da sam igri dao vecu ocenu nego James Bond-u, a Bond mi je bolja igra, bio bih ocajan game journalist 😅

Da, dvojka i trojka su spremne i cekaju, ali prvo cu zavrsiti GoW Ascension, pa cu onda Infamous 1 i Uncharted 1, pa Killzone 2 i onda je red na Resistance 2, igram tako da mi ne dosadi deo za deo, vec da bude ovako raznoliko :)

Zavrsih i God of War: Ascension, ok igra, moze da se odigra, ne moze da se meri sa trojkom doduse, koja mi je najbolja u serijalu do sad.
U emulatoru nije labudova pesma, radi, igrivo je, ali na 4K, 60fps moze da se zaboravi, igrao sam u 1440p, pa je i tako fps padao i do 30, a uglavnom je bio oko 45... umeo je da bude i 60, pravi rollercoaster, ali nikad nije kilavilo u bitnim momentima, vec uglavnom kad se kompaliraju shejderi...

Sta da kazem, ok GoW igra, ali vise deluje ko neki side projekat... ufff dosta mi je GoW serijala, drago mi je da sam zavrsio...

7/10

Baci se na nastavke. Dvojka tu i tamo ali trojka je baš spektakl. A ako hoćeš da kompletiraš priču ima i jedan spinof na psp-u. Sve dobre igre. Šteta što su napustili serijal.
meni dvojka najbolji deo,pogotovo posleddnji boss i onaj deo u sumi gde te napadaju oni nevidljivi kamere,imao sam malo vajb iu doom igara i predatora :)

Inale resistance igre imaju najbolje napucavanje [emoji846]

Last edited:
Igram vec neko vreme Infamous, bogami odlicna igra, cak mi je i najbolja za Playstation 3 do sad koju sam odigrao, ostalo jos samo Uncharted da probam posle nje. Ima dosta novina i zarazna je.

Back
Top Bottom