Resistance Fall of Man - Zavrsih, odlican FPS... bolji mi je od Halo-a, kad poredim te FPS-ove za konzole, bolja mi je i od prvog Killzone-a, cak sam u jednom momentu pomislio da je ovo najbolji FPS koji sam igrao za konzole, medjutim za sad James Bond drzi tu titulu jos uvek.
Nema sta, odlicna igra, savrseno tehnicki utegnuta na svim poljima, sto bi se reklo ceo paket, i grafika (bruka dobro izgleda igra, pogotovo u 4K) i zvuk i fenomenalan dizajn neprijatelja i oruzja i zaista fenomenalan level dizajn, AI odlican, stoje u cover-u, bacaju bombe, obilaze te itd, sve kako treba, bas dobar launch naslov za konzolu.
Ja sam doduse imao problema zbog emulatora, nije htelo da tera u 4K na otvorenom glatko, pa sam morao da spustim na 1440p, za 4K treba graficka sa vise od 11gb video rama ili ce da kreshuje, a moja ima upravo 11... kresovala mi je i u 1440p povremeno, jer sam dizao FPS na 60, a tad oce neke stvari da baguju, pogotovo je bio nezgodan jedan otvoren nivo pun mina, ali spustio sam na 30 fps-a i presao bez vecih problema, tako da je bilo zajebancije, ali da se igra preci tako, uz par akrobacija...
Osecaj pucanja je mnogo dobar, sigurno bi bio jos bolji da sam imao forcefeedback, ali i ovako se primeti koliko je dobro to odradjeno i vizuelno i zvucno, animacije takodje odlicne...
Svidelo mi se sto je ovaj FPS bas izbazdaren za koriscenje dzojpeda, nekako se lakse nisani i ostaje na meti, nego u drugim FPS-ovima koje sam do sad igrao, nije mi toliko mis nedostajao kao inace, bas su dobro to odradili i pomeranje nisana, a i sam izgled crosshair-a je vrlo koristan i za blizinu i za daljinu.
Igra u kasnijem stadijumu krade malo od Halo-a, prvo voznja onog bugija sa mini gun-om, te dizajn nekih nivoa, ali nista strasno, niti puno, za ovu igru se svakako moze reci da ima svoj indetitet.
Tezina taman, raspored checkpoint-a - posten.
Bukvalno nemam sta da zamerim igri, osim dve stvari... prvo malo je previse akciono orijentisana, bilo je par nivoa koju su bili sa jako malo akcije i ti nivoi su mi bili najbolji, tu je atmosfera i level dizajn bio fenomenalan... tako da su mogli malo vise toga, kad vec to tako dobro rade... kako se blizis kraju bude previse akcije, to zna malo da smori, ali ok... druga stvar, igri fali malo raznovrsnosti, jos nesto drugo da su ubacili da se odmore prsti... prakticno ista zamerka...
8.5/10
P.S. svestan sam da sam igri dao vecu ocenu nego James Bond-u, a Bond mi je bolja igra, bio bih ocajan game journalist