Chains of Olympus и Ghost of Sparta су вероватно најлепше игре на PSP-у, просто је невероватно да је та конзолица то успела да извуче. Додуше пошто играш на емулатору на великом екрану видљивији су недостаци јер је игра дизајнирана за мањи екран на портабл хардверу. Коју верзију играш, оригиналну за PSP или ремастеровану Origins Collection за PS3?
Remasterovana Origins kolekcija za ps3, to sam imao skinuto, ali iz nekog razloga, emulator nije hteo da je pokrene, pa sam pustio na YT full gameplay u RPSC3 i video kakva je grafika... ono slicno ko kec, mozda i gore i sve na isti fazon... to mi je vec previse posle keca i dvojke, sva sreca trojka shuri graficki, inace bi bilo pitanje dal bi je igrao...
Мада се и даље чудим што играш ако те ни кец, ни двојка нису одушевили. А ако те већ интересује само прича, могао си то све на Јутјубу да одиграш. Овако делујеш као да учиш за испит на силу градиво које те смара, али мораш да га положиш.
Pa da, ne da samo tako izgleda, nego tako i jeste
Pa sta da kazem, tesko je objasniti (i sam sebi), ali pokusacu... GoW serijal znam da vazi za jednu od najboljih igara svih vremena za PS, te sam kontao tek ako predjem celu, mogu da dam merodavan sud, kao i da se uverim da nisam nesto propustio... igra kao igra je delimichno dobra, i bilo je bas smarachkih delova, kao i vrhunskih, bilo je i momenata nekoliko kad sam bio blizu da obrisem iz dosade...
Drugi razlog je, kao kad pocnes da gledas film, pa ti se ne svidja pocetak i onda kazes, aj da pogledam jos 20 min, mozda se nesto i desi, a ono se nista ne desi, i na kraju odgledas ceo film, a da se nije nista desilo...
Treci razlog, nije nesto duga igra i ajde kao da ispostujem...
Iz ove prizme, da nisam igrao keca, ne bi mi bilo zao, dvojka je ok, ali mi nije must play, trojka mi je za sad must play, tako da sa ovim znanjem sada, samo bih trojku igrao...
Sad prelazim sve igre koje su vredne igranja za PS3, te obzirom na kultni status serijala, hteo sam da ispostujem, iako mozda i nisam trebao toliko da se teram, jer kad vidim da imam zaostatak od preko 50 igara za PC, nije mi dobro... tako da mozda i nije lose da ono sto mi se ne igra, ne igram... vec sam sasekao dva dela za PSP, a kec i dvojka, kad se igraju u intervalima od po sat vremena je pomoz boze, moze da se izgura, dok trojka mi se svidja i moze i da se veze duza sesija...
Tako da nadam se da ti je ovo dalo odgovor na pitanje
Generalno jedva cekam da ocistim ovaj PS3 backlog i da mogu samo PC igrama da se posvetim, previse sam rashtrkan, a bogami, bicu i sve manje tolerantan sta sve igram, ali sa druge strane ipak pazim da svakoj igri dam dovoljnu sansu da se pokaze... ali stvar sa tim kracim igrama poput GOW-a, je da dokle vidis dal nesto vredi i dal ce nesto da se desi, vec dodjes do pola i onda si u fazonu, oh fuck, I might as well finish it now...