JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Generalno da napomenem za ubuduće ne kačite delove igara koje prelazite (osim uvodnih sekcija ok) malo je bizarno da ovde fasujemo spojlere a dolazimo po preporuke

Ako igraš offline skineš peč i cepaš ligu najnormalnije imaš sce licence...Poceo sam da igram PES 2021, igram na TV-u u 4K, lepa je grafika, igraci odlicno izgledaju i lice na sebe, stadioni vrh, publika je 3D, a ne 2D, gameplay je ok, muci me malo u pocetku, ali treba mi vremena da se naviknem da igram sa dzojpedom.
Igram holandsku ligu sa Ajaxom, cepam sa Tadicem... hteo sam nemacku sa Bajern Minhenom, ali je nema... nije potpuna licenca, klasika.
zato sto je direct story nastavak ko sledeca epizoda serijenego mi nesto mnogo poznato, ili 10-ka ima vrlo slicnu pricu ili sam ja ovu 11-cu vec odigrao, a da se toga ne secam![]()

Da li je moguce da nisam ovo pokrenuo, znam da nije narodnjaka bilo dugo...Sta se posle desilo.... (amnezija 100%)Igram Mortal Kombat 11 ( story mode) ubija koliko su dobre CGI, prica i likovi... nego mi nesto mnogo poznato, ili 10-ka ima vrlo slicnu pricu ili sam ja ovu 11-cu vec odigrao, a da se toga ne secam![]()

ovako ce biti i do kraja nazalost, ako istrajes. te nove yoshi igre nisu za nas, previse je sve monotonoIma puno sadržaja, ali mi je nekako već dosadila, a tek sam na drugoj mapi/svetu.
Zanimacija nedeljom uvece. Zaista je spektakularna igra.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Is it because he's black?