• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Generalno da napomenem za ubuduće ne kačite delove igara koje prelazite (osim uvodnih sekcija ok) malo je bizarno da ovde fasujemo spojlere a dolazimo po preporuke

Meni je aoe4 odlican, ocekivao sam mnogo veci tres posle onih prikaza, ali bas je sve na mestu. Kad sam poceo da igram sam bio u faoznu sto su ovako lose odradili preview igre.

Poceo sam da igram PES 2021, igram na TV-u u 4K, lepa je grafika, igraci odlicno izgledaju i lice na sebe, stadioni vrh, publika je 3D, a ne 2D, gameplay je ok, muci me malo u pocetku, ali treba mi vremena da se naviknem da igram sa dzojpedom.
Igram holandsku ligu sa Ajaxom, cepam sa Tadicem... hteo sam nemacku sa Bajern Minhenom, ali je nema... nije potpuna licenca, klasika.

Poceo sam da igram PES 2021, igram na TV-u u 4K, lepa je grafika, igraci odlicno izgledaju i lice na sebe, stadioni vrh, publika je 3D, a ne 2D, gameplay je ok, muci me malo u pocetku, ali treba mi vremena da se naviknem da igram sa dzojpedom.
Igram holandsku ligu sa Ajaxom, cepam sa Tadicem... hteo sam nemacku sa Bajern Minhenom, ali je nema... nije potpuna licenca, klasika.
Ako igraš offline skineš peč i cepaš ligu najnormalnije imaš sce licence...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Jbt igram Tomb Raider GAME OF THE YEAR EDITION iz 2013 i izgleda imam amneziju jer se secam samo prve scene - kao da igram novu igru... Grafika skoro ista kao i za danasnje standarde... Jbt jedna od boljih delova

Igram Mortal Kombat 11 ( story mode) ubija koliko su dobre CGI, prica i likovi... nego mi nesto mnogo poznato, ili 10-ka ima vrlo slicnu pricu ili sam ja ovu 11-cu vec odigrao, a da se toga ne secam :D

Najzad zavrsio Shank 2. Bio instaliran na kompu mesecima a ja nikako da krenem da igram. Kada sam prelomio ocistio sve za dva dana. Kratko ali slatko igracko iskustvo.

Igram Mortal Kombat 11 ( story mode) ubija koliko su dobre CGI, prica i likovi... nego mi nesto mnogo poznato, ili 10-ka ima vrlo slicnu pricu ili sam ja ovu 11-cu vec odigrao, a da se toga ne secam :D
Da li je moguce da nisam ovo pokrenuo, znam da nije narodnjaka bilo dugo...Sta se posle desilo.... (amnezija 100%) :eek:

Ja krenuo Dead cells i onako, nije mi pogodio zicu kao Hades, nadao sam se da hoce. Nije lose, samo mi nekako nije to to za sad. :D

Krenuo Marvel Spiderman Remaster. Odmah je Demon Souls pa u drugi plan. Sve je na vecem nivou u odnosu na Miles Morales. Prica, borba, explore itd. Mozda najbolja super hero igra koju sam probao do sada. Ocekivano je da cu juriti platinu. I naravno hard difficulty.

Presao Dragonball Z Attack of The Saiyans - ekstra su sklepali igru s obzirom na to da se zavrsava borbom protiv Nappe i Vegete.
Dosta su prosirili lore i dodali gomilu cameo likova iz obicnog dragonball-a.Jedino sto je igra prelaka,mada za to sam mozda i ja kriv jer sam izgrajndovao par puta kao manijak.
Krenuo Front Mission 1 za DS - dosta arhaicno u poredjenju sa kasnijim delovima(OG je izasao za Snes),ali mi se cini i dosta teza igra.
Jedinice mnogo vise promasuju i skill-ovi se ne aktiviraju kao ludi.
Grafika je sranje,sprajtovi su malo budjavi ali i dalje moze kompletno da se menja izgled i boja wanzerima u zavisnosti od delova i oruzja.
Portrete je radio Amano tako da ko gotivi njegove skrabotine bice odusevljen.Ja nisam.

Pre neki dan sam završio Marvel's Spiderman Remastered za PS5. Osvojio sam platinu, jer nije teška. Ostalo mi je pola poslednjeg, trećeg DLC-a, da kompletiram sve.

Na 3DS-u sam završio Bye-Bye Boxboy. Odlična igra. Jednostavna, a izazovna u momentima. Odigrao sam je u dva dana.

Trenutno na 3DS igram Donkey Kong Country Returns 3D i nije ni malo naivna. Zaginem i po 10 puta na nekim delovima nivoa. Ume da isfrustrira. [emoji23]

Paralelno sa DKCR 3D, igram Poochy & Yoshi's Woolly World. Delovala je interesantna u početku. Ima puno sadržaja, ali mi je nekako već dosadila, a tek sam na drugoj mapi/svetu.

Zanimacija nedeljom uvece. Zaista je spektakularna igra.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

I ja presao Remastered skoro. Medjutim, probao sam Miles Moralesa i iz nekog razloga me ne vuce da igram, radije upalim ovu igru i tumaram okolo.

Uh kako mi je legao Marvel Spiderman Remaster…bruka! Combat je ultra zabavan i izazovan. Igram naravno na hard i pokusacu da platiniram. Juce je pao srebrni trofej- 100 combo-a. Jedva cekam da stignem kuci pa da nastavim.

Back
Top Bottom