JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Pojma nemam to da igram ali sam pokušavao u više navrata 1080 i imala je baš draž u to vreme kad je išao najveći napon sa Snoubordingom

Isti rad. Poprilichno sam bio losh u tim igrama, ali me je uvek neshto vuklo da igram. Chak i kada failujem mnogo puta, ne smeta mi da ponovo igram.Pojma nemam to da igram ali sam pokušavao u više navrata 1080 i imala je baš draž u to vreme kad je išao najveći napon sa Snoubordingom

Svima nama je, verujem da dosta njih zna za tu igru, imala je brutalno dobar soundtrack takodje!Najbolja snowboarding igra koju sam ikada igrao i to nebrojeno sati je Supreme Snowboarding (1999). Mislim da sam pročitao opis u SK-u i kupio disk na ulici 2000. godine.
Nauchi ga na vreme da ne mash-ujeNe igram nista vec 4 meseca. Juce kupio klincu God of War 3 Remastered i sad gledam kako mi unistava kontroler.

Ja sam kupio za ps4 Bioshock kompilaciju i Infinite mi je bio užasan posle par sati sam ugasio i obrisao. Prosto gejmplej je katastrofalan, ne znam ni na PS3 kako sam to igrao tako da meni je to već pregaženoNe bi me iznenadilo da Infinite bolje ostari iako je mnogo veci znacaj i uticaj na gaming industriju imao Bioshock u godini u kojoj je izasao nego Infinite.
Urlam kao neka reklama za Ubisoft, da da slažem se sve i za fc i za infiniteGeneralno ne vraca mi se u taj svet i da radim jedne te iste stvari,