• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Pojma nemam to da igram ali sam pokušavao u više navrata 1080 i imala je baš draž u to vreme kad je išao najveći napon sa Snoubordingom

Pojma nemam to da igram ali sam pokušavao u više navrata 1080 i imala je baš draž u to vreme kad je išao najveći napon sa Snoubordingom
Isti rad. Poprilichno sam bio losh u tim igrama, ali me je uvek neshto vuklo da igram. Chak i kada failujem mnogo puta, ne smeta mi da ponovo igram.

Pa da a iako me privlačio tad Snoubord nisam mogao da tražim igru koju možda neću ni umeti da igram, sad je ponekad upalim i kidanje je baš ali i dalje veze nemam. Znam i za tu sa XBOX pominjali su mi je to bi isto voleo da probam

Kada se setim... u početku ni ja nisam imao veze sa snowboard igrama, sve dok u jednom momentu nisam doživeo "klik"...

...i od tada sam baš razbijao sve te igre. I obožavao sam da ih igram, da kombinujem gomilu trikova, half pipe mi je zbog toga postao omiljen...

Voleo sam i big air disciplinu, tu sam uspevao da vežem baš gomilu trikova - back flip, tail grab, 720, backslide, svašta nešto još...

...I imao sam baš enormne rezultate. I tako je bilo u to vreme kada sam baš igrao te igre... sada nakon toliko godina bi mi možda i najjednostavniji trikovi bili problem... ali to ne menja činjenicu da ću snowboard voleti sve dok me ima 🏂🎆❤️

Upravo preshao Bioshock. Sasvim na mestu igra. Poslednja deonica mi je bila malko smor, ali nije trajala dugo. Spasio sam sve curice i dobio dobar kraj. Ne razumem bash hajp oko igre koji je postojao dok je igra bila aktuelna, ali okej, daleko od toga da je losha igra. Vredi li igrati dvojku ili da budem miran sa prvim delom i Infinite?

Ja sam u dvojci sakupio sve i zabo dobar kraj kida dvojka ali samo ako ti je kec bio odličan. Pošto tebi nije onda je upitno.

Infinite je skroz drugi ball game, možeš i da ga igraš bez prethodna dva, drugačija je igra dosta. Ta premisa i sve je prva liga ali gejmplej, akcija, ne znam baš nikada nisam uživao u tome .

Nisam ga ni završio smorilo me nešto pred kraj ne bi spojlovao.

Najbolja snowboarding igra koju sam ikada igrao i to nebrojeno sati je Supreme Snowboarding (1999). Mislim da sam pročitao opis u SK-u i kupio disk na ulici 2000. godine.

Igru je radio Housemarque, developer čije igre sam gotivio na Amigi pre toga. Prvo što je grafika bila awesome a drugo kontrole i osećaj vožnje koji je bio fantastičan ali ono što je meni bilo posebno kul je što si imao slobodu ako hoćeš da odeš van staze i da tražiš neku prečicu po svojoj volji.

2002. su izbacili kao ekskluzivu za Xbox, TransWorld Snowboarding, duhovnog naslednika Supreme Snowboardinga. Ali nju nisam igrao u dužem periodu da bih procenio da li su menjali neke aspekte gejmpleja.

Najbolja snowboarding igra koju sam ikada igrao i to nebrojeno sati je Supreme Snowboarding (1999). Mislim da sam pročitao opis u SK-u i kupio disk na ulici 2000. godine.
Svima nama je, verujem da dosta njih zna za tu igru, imala je brutalno dobar soundtrack takodje!

• Like
Reactions: Ace
Infinite mi je bio zabavan, ali ubise sa tim ''raspletom'' koji si mogao da vidis na jos par mesta u tom periodu van video igara. Do tada me je bas fino vozila igra i svidelo mi se kako se klupko odmotava, sem poslednjeg nivoa nigde nisam imao vecih poteskoca. Sto je najjaca stvar koliko sam ginuo na poslednjem nivou, mislio sam da ima jos i da se tek sprema glavno.

Kec mi od kada sam presao Infinite stoji na listi tj video sam da ima remasterovani, igracu ga u nekom trenutku jer bih voleo da vidim kako ce proci test vremena. Nije da imam bas velika ocekivanja, posto je proslo 14 godina od izlaska igre.

Ne bi me iznenadilo da Infinite bolje ostari iako je mnogo veci znacaj i uticaj na gaming industriju imao Bioshock u godini u kojoj je izasao nego Infinite.

Ne bi me iznenadilo da Infinite bolje ostari iako je mnogo veci znacaj i uticaj na gaming industriju imao Bioshock u godini u kojoj je izasao nego Infinite.
Ja sam kupio za ps4 Bioshock kompilaciju i Infinite mi je bio užasan posle par sati sam ugasio i obrisao. Prosto gejmplej je katastrofalan, ne znam ni na PS3 kako sam to igrao tako da meni je to već pregaženo

FarCry 3 je nauka za to

Zapravo dao si mi dobru ideju za FC. Mozda bih i mogao u nekom trenutku ponovo da predjem FC3 ili FC4. Generalno ne vraca mi se u taj svet i da radim jedne te iste stvari, cak sam nedavno igrao FC5 i ugasio sam posle dva sata. Nisam imao zivaca ne samo zbog toga sto bih sve morao da radim ponovo, nego i bukvalno u roku od pet minuta dok roamujem cujem jedne te iste recenice preko radia. Polazna tacka za FC3 je bio FC2, trojka ne bi bila tako dobra da osnova nije bila postavljena u dvojci i posle su samo korigovali greske. U cetvorci sam mogao da uzivam zbog same lokacije i ambijenta, kao i negativca. Mada iskreno, pocetak FC5 me je nalozio i u svojoj glavi sam zeleo da docekam trenutak kada cu da ukokam glavnog negativca, ali je brzo izbledelo. Mozda ne bi trebalo zauvek da zatvorim vrata tom nastavku, videcemo.

Da krenem sada da igram FC2, verovatno bih brzo ispizdeo jer bih na svakih pola sata morao da vadim kljuc i da popravljam kola. Bio sam mnogo vise strpljiviji kada je izasao FC2.

Infinite bih mozda trebao ponovo da pokusam kroz par godina, ali da kazem najvise ce mi smetati sam ''scenario'' kako se razvijao dalje. To ce najvise da bude outdated, bas mi je na kraju ispala ''jeftina'' fora.

Odigrao 100% Miles Morales na trećoj težini. Ne znam šta igra vodi kao Hard ali meni je ovo bila prava mera, iznenadjujuće izazovna. Počeo sam malo NG Plus na petoj težini i deluje sumanuto ali imam sve skilove pa zezaću se dok me ne smori, zgazio sam intro već.

Pored ovog naslova ne može da stoji Ultimate jer je to verovatno prošla igra ali svakako može da stoji Spectacular.

Takodje ne mogu da vodim kao minus istu mapu (igra je u istom gradu jbg), manje bosova, kraću igru i sve što su zamerali ljudi koji su odigrali prethodni.

Uvažam svakako te minuse iako ih nisam svestan prosto.

Najviše što me je oduševilo u ovoj igri je borba koja je neverovatna, zarazna, dinamična, bkv jednom nisam hteo da se šunjam nego odmah krećem u sukob idemo jako. Ovo je Gejmplej za Istoriju.

Drugo je izuzetno živopisan ambijent, animacije, kostimi, detalji, MAČKA U RANCUUUU. Ne čudi me što novi Rečet navodi ljude da gledaju Neki Animirani film jer u mnogim trenucima imao sam i ovde taj osećaj i nećuuuu da stane ne može da stane. Nije me u početku baš oduševio traversal al vremenom sam zgotivio i koliko god da je adrenalin dzanki (posebno u delu igre kad krene sneg jače) bio sam zahvalan kada sam dobio i opciju putovanja metroom.

Sve pohvale za Borbu sa Rajnom pred kraj, podseća veoma na Bos Fajt sa Herkulesom u GOW 3 i deluje mi da je bio inspiracija na neki način kao i mnogo toga što je bilo al pošto su svi već odigrali igru koji su hteli preskočiću detaljnije jer kaskam.

Što se tiče priče i kampanje igra je tu bila korektna ništa ni bolja ni gora od onoga što nam servira MCU pa nemam razloga ovde da seciram. Meni je bila sasvim ok i pristojnog trajanja u sklopu sa sporednim sadržajem koji je takodje bio sasvim korektan i povremeno super zabavan ( skill izazovi, sporedne misije itd).

Generalno bolje mi je ovo i jače od svih Spajdermen filmova koji postoje a koji mi većinom nikada nisu nešto ni predstavljali

Spajdervers mi je najbolji i referenca na njega u igri je vrhunska naravno da sam držao taj mod do kraja čim sam ga dobio. Takodje slično kao Far From Home igra forsira Haj Tek naoružanje u širem smislu a ne samo kroz Glavnog Negativca i svidja mi se što to uglavnom nisu već sto puta vidjeni likovi nego su zavrnuli ceo trip.

Stavljam posle ove igre Insomniac rame uz rame sa Noti Dog, veliki respekt i hvala za jednu od dražih igara koje sam odigrao na PS4, eto mene sa PS5 i Spajdermenom 2 iz radnje kad dodje trenutak.

Igraće se i OG Spajdermen al ne žurim za sad prvo NG Plus jbg.

9 / 10

Last edited:
Iako nemam pretjerano vremena za igranje ovih dana, ovih nekoliko naslova mi je instalirano, tako da mi zavisi od hiljadu faktora koju ću kojeg dana upaliti i koliko ću moći da igram. Počela je poprilično da me nervira činjenica što imam brdo naslova u kolekciji koje još uvijek nisam prešao, a za neke igre jednostavno moraš da imaš dovoljno vremena da se udubiš u priču i okruženje, da bi izvukao maksimum zabave.

PC:
Tekken 7
New World
The Witcher 3

PS4:
Ghost of Tsushima
Spiderman
UFC 4

Metroid Dread, prešla trećeg velikog bossa. Mislim da sam u petoj ili šestoj regiji. Fantastična igra, ako zadrži ovaj kvalitet do sad biće veoma blizu moje savršene igre što se tiče svega, grafike, gameplaya, juče sam jedva prestala da igram jer je bilo kasno i imala skoro non stop osmeh na licu, danas nastavljam, možda i pređem.

Znači, što se mene tiče, krug je zatvoren za Switch i ne bi morali da izbace ni jednu više igru i dalje bi mi Switch bila omiljena konzola ikada, Zelda BOTW, Mario Odyssey, Metroid Dread, Warioware GIT, Fire Emblem, 3D Kirby sledeće godine, Advance Wars remake, jedino je Donkey Kong sa prošle konzole portovan kao i Mario Kart 8 ali su zato vrhunske igre takođe.

Da ne pričam i ne pominjem fantastične 3rd party portove kao što su oba Orija, Witcher 3, Crash 4, Sniper Elite 4, oba Ni No Kunija, oba Dooma i još tona drugih. Ovo je stvarno san snova i prelepota od konzole da ja nemam reči, bukvalno za svakog po što šta. [emoji4]

Ne verujem da je ijedna konzola imala ovoliki raspon žanrova i različitih naslova ikada pre, možda PS2 ali ona ponovo nije imala motion kontrole, i mogućnosti kakve ima Switch.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Back
Top Bottom