• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Imam amneziju jbt. Jel Dirt 5 (PC) izasao za sirotinju? Ubedjen sam da sam igrao, a da pare nisam dao...jos :P

Nije jos krekovano, mada je i interesovanje za igru prakticno na nuli.

Inspirisao me @JackRaid04 da odmor na moru iskoristim i za malo unapređenje opšte kulture.
HEH Ja sam ušao dugo već u sajfer sa dkc2 i goldeneye da upalim na par meseci odradim obe igre 100% pa ne komentarišem al dobro je znači što sam pominjao DKC kec pogotovo za one koji nisu igrali klesik trilogiju

Inspirisao me @JackRaid04 da odmor na moru iskoristim i za malo unapređenje opšte kulture.

Do sada sam prešao samo DKCR na Wii i Tropical Freeze na Wii U pa je vreme da se overe i stariji delovi.

obavezno sluske na dkc igre, kapiram da ne moram ni da pominjem…

Presao Bravely Second i bacio se na Devil Survivor 2 Record Breaker.Trenutno sam na trecem chapteru.
Igra je hibrid tactical rpg-a sa fuse-ovanjem demona i visual novel-a gde u zavisnosti od odluka koje donosite dobijate razlicite likove i krajeve.
Jedino mi se ne svidja boss dizajn u odnosu na prvi deo igre,jer su umesto demona stavili neke bootleg andjele iz Evangeliona.

Last edited:
HEH Ja sam ušao dugo već u sajfer sa dkc2 i goldeneye da upalim na par meseci odradim obe igre 100% pa ne komentarišem al dobro je znači što sam pominjao DKC kec pogotovo za one koji nisu igrali klesik trilogiju
Deluje mi da je dvojka bitnija igra pa sam mislio keca samo da pređem a dvojku da odradim detaljnije.

U Dvojci su zanimljivije tajne svakako, kec je dovoljno težak i da se predje samo

Igram Battlefield V ovih dana. Kupio sam ga za 1e, vredelo je. Igra nas 3-4 gotovo svako veche, pa ako ima neko odavde da je zainteresovan, moj origin je "k0nata".

Prešla juče Warioware Get it together story mode, sad ću polako da detaljno prelazim da otvorim svaku mini igru.
Takođe sam probala Sonic Colors na Switchu i igra mi je super. Nisam fan Sonic igara ali je ova prelepo urađena i baš mi se prelazi cela.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Pošto se ovaj vikend može igrati F1 2021 za džabe, reših da probam.
Fizika je dosta zeznutija i zahteva navikavanje i dobru koncentraciju. Trebalo mi je 5-6 pokušaja da konačno završim trku u jednom komadu. Ivičnjaci su jako zajebani, pogotovo kod šikana. Par puta mi se desilo da mi odlutaju misli pa nesvesno zajašem ivičnjak i odradim Vettelov signature potez :) Takođe treba biti pažljiviji kod davanja gasa pri izlasku iz krivina, lakše se zavrteti nego pre ako se zalegne na gas prerano. Mada video sam nešto da će uskoro da menjaju fiziku, sad ne znam koliko je taj trač tačan.
AI mi deluje da se nešto čistije bori za poziciju za razliku od F1 2018 koji nije jebao živu silu. Ali primetio sam da i dalje idu u lancu jedan iza drugog. Doduše, ovo može biti do dužine trke jer sam jedino igrao na 25% dužine. Nadam se da će se na 50% dužine raštrkati po stazi.
Zanmljivo da DS5 radi lepo na PC-u bez ikakvog čačkanja. Vibracija da odvali šaku, pa sam to odmah ugasio. Adaptive triggers daju baš odličan osećaj, ali često čujem da nešto tandrče. Sad ne znam da li ovo treba da imitira savianje šasije ili tako nešto ili tandrče motor za trigger :ROFLMAO: Pa sam se ipak prebacio na X360 kontroler za svaki slučaj.

Sve u svemu, zadovoljavajuće. Nadam se da će da dođe na nekih $30 za crni petak/kiber ponedeljak pa da uzmem za PS5.

Preshao Torchlight 2. Fin Diablo klon, mnogo bolja igra od prvog dela, kvalitetan nastavak.
Trebalo mi je oko 19 sati da predjem igru, ali je vredelo, ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno. Nije teshka igra, ali kapiram da mozhe biti na vetjim tezhinama i u new game +, ali nemam zhivaca za to. Hteo sam da konachno predjem igru, a to sam postigao.

Igrao je neko tretji deo? Vidim da su ocene na steam mostly negative, a metacritic ocene su takodje loshe. Kapiram da preskochim igru, ali mozhda je neko ovde igrao pa me ubedi :3

Preshao Torchlight 2. Fin Diablo klon, mnogo bolja igra od prvog dela, kvalitetan nastavak.
Trebalo mi je oko 19 sati da predjem igru, ali je vredelo, ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno. Nije teshka igra, ali kapiram da mozhe biti na vetjim tezhinama i u new game +, ali nemam zhivaca za to. Hteo sam da konachno predjem igru, a to sam postigao.

Igrao je neko tretji deo? Vidim da su ocene na steam mostly negative, a metacritic ocene su takodje loshe. Kapiram da preskochim igru, ali mozhda je neko ovde igrao pa me ubedi :3
Trojka je nazalost scrapovan MMO pa je ispao tako kako je ispao jbga :S Zvao se projekat Torchlight Frontiers, pa su ga u jednom trenutku scrapovali i izdali ga kao Torchlight 3.

Torchlight 2 je odličan, prešao sam ga 3-4 puta do sada, jednom na izlasku i par puta tokom godina. Mnogo je bolji od prvog samo šteta što je multiplejer kod sjeban. Ortak i ja smo pokušali da igramo zajedno kad su početkom godine delili igru na Epicu ali nije imalo šanse da obojica uđemo u partiju (ja ne mogu u njegovu, on ne može u moju) iako smo probali sve živo.

Bedak ako je trojka stvarno toliki treš, mada kontam da ću je instalirati u nekom trenutku barem da probam kakva je.

Meni je dvojka samo ok. Igrao sam je sa bratom, tako smo je i presli, ali ono, slab klon samo i nista vise od toga. Ima par kul stvarcica tho.

Back
Top Bottom