• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Konachno se nakanio da igram prvi Bioshock. Ne znam na chemu sam bio kada mi je bila strashna, ali okej, sada nije. Za sada mi igra nije nishta specijalno, trchkaram naokolo, pucam u sve shto se pomera, spashavam curice i to je to. Istrazhujem svaki kutak i trudim se da otkrijem shto je vishe mogutje onih dnevnika. Za sada imam oko 9 sati u igri, a cilj mi je da je predjem do petka.
Nije loshe ostarila igra, sasvim korektno izgleda. Jedini problem koji sam imao je shto mi je crashovala svaki chas, dok nisam pokrenuo *.exe kao admin, od tada nije ni jednom crashovala (igram remastered verziju).

12 Minutes, bas teska igra, ali najveci problem je sto je loop suvise kratak i onda svaki cas moras da ponavljas iste radnje, sto vrlo brzo dosadi, na kraju se desi i da po stoti put radis jedno te isto, a igra suvise kratka, sve se desava u jednom stancicu, mozda bi i presao da nije tako teska, ovako mi je dosadilo da lupam glavu, a nikad nisam ni bio neki avanturista, da ne pricamo da je dosta toga nelogicno i cist guess work...

Super Robot Wars Original Generations. Tim koji je radio prevod, tako su dobar posao odradili da mi i dalje nije jasno kako to ljudi rade za dzabe :D
Izasao je English patch decembra (valjda) ali nisam saznao za isti do pre par meseci :P
Ogromna preporuka ako nekog zanima over-the-top mecha tematika/visual novel stil price/takticka rpg potezna strategija :)

Takodje multitaskujem, igram i Dark Souls 2 i to na misu i tastaturi, stigao do Brume i zivci su mi negde na ivici :D

Zarazio sam se igrom SSX (X360). Kazu da je to poslednji dobar snowbording game. Stvarno je zarazno ostvarivati high score pa mi se desava da jednu stazu ponavljam po 30 puta za sto bolji rezultat. Trikovi su urnebesni i sto ih vise radis puni se tricks skala i postajes brzi. [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Metroid Samus Returns na 3DSu, imam jos 13 metroida da uništim, oko 9h igre. Polako igram, preći ću danas-sutra i spremna sam za Metroid Dread :).

Htela sam da ponovo obrnem Fusion ali sam ga nažalost prešla ponovo po 5ti put pre oko 6 meseci pa mi je ipak suviše sve bilo poznato.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Mislio sam da nista 'ludje' nakon Psychonauts 2 necu skoro igrati, ali 'The Artful Escape' je jos uvrnutiji... 🤡👽

Doshao sam do lika u Bioshock o kojem je @nebojsa986, ako se ne varam, prichao. Zanimljiv razvoj situacije, svidja mi se u kom pravcu je krenula igra, poshto mi pricha nije bila preterano interesantna do tog dela.

Meni je od tada krenuo raspad al dotle mi je bilo nešto najbolje ikada, pogotovo onaj yvod pišanje po svemu 2007e

Meni je isto taj zadnji deo najgori vidi se da su morali da zavrse igru i da izdaju sto pre nazalost.

Zarazio sam se igrom SSX (X360). Kazu da je to poslednji dobar snowbording game. Stvarno je zarazno ostvarivati high score pa mi se desava da jednu stazu ponavljam po 30 puta za sto bolji rezultat. Trikovi su urnebesni i sto ih vise radis puni se tricks skala i postajes brzi. [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Između ostalog, ja sam BAŠ fan svih snowboarding igara, počevši od Coolboarders, preko svih SSX igara... sada mi je žao što takvih igara nema, tj. ja barem nisam naišao na njih, nezavisno od platforme... bila su to stara dobra vremena, od PlayStation konzola, preko PSP-a i Xbox-a...

Vremena koja bih voleo da se vrate...

Back
Top Bottom