Nisam stekao takav utisak od igraca ARKADA...Nije jos krekovano, mada je i interesovanje za igru prakticno na nuli.
HEH Ja sam ušao dugo već u sajfer sa dkc2 i goldeneye da upalim na par meseci odradim obe igre 100% pa ne komentarišem al dobro je znači što sam pominjao DKC kec pogotovo za one koji nisu igrali klesik trilogijuInspirisao me @JackRaid04 da odmor na moru iskoristim i za malo unapređenje opšte kulture.
Inspirisao me @JackRaid04 da odmor na moru iskoristim i za malo unapređenje opšte kulture.
Do sada sam prešao samo DKCR na Wii i Tropical Freeze na Wii U pa je vreme da se overe i stariji delovi.
Deluje mi da je dvojka bitnija igra pa sam mislio keca samo da pređem a dvojku da odradim detaljnije.HEH Ja sam ušao dugo već u sajfer sa dkc2 i goldeneye da upalim na par meseci odradim obe igre 100% pa ne komentarišem al dobro je znači što sam pominjao DKC kec pogotovo za one koji nisu igrali klesik trilogiju
Takođe treba biti pažljiviji kod davanja gasa pri izlasku iz krivina, lakše se zavrteti nego pre ako se zalegne na gas prerano. Mada video sam nešto da će uskoro da menjaju fiziku, sad ne znam koliko je taj trač tačan.
Pa sam se ipak prebacio na X360 kontroler za svaki slučaj.Trojka je nazalost scrapovan MMO pa je ispao tako kako je ispao jbga :S Zvao se projekat Torchlight Frontiers, pa su ga u jednom trenutku scrapovali i izdali ga kao Torchlight 3.Preshao Torchlight 2. Fin Diablo klon, mnogo bolja igra od prvog dela, kvalitetan nastavak.
Trebalo mi je oko 19 sati da predjem igru, ali je vredelo, ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno. Nije teshka igra, ali kapiram da mozhe biti na vetjim tezhinama i u new game +, ali nemam zhivaca za to. Hteo sam da konachno predjem igru, a to sam postigao.
Igrao je neko tretji deo? Vidim da su ocene na steam mostly negative, a metacritic ocene su takodje loshe. Kapiram da preskochim igru, ali mozhda je neko ovde igrao pa me ubedi :3