• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

4>3>2>1

Otkad su prešli na ove "ozbiljnije" igre, svaka ND igra mi je bila bolja od prethodne.

HZD završnica mi je dosta popravila utisak o igri. Zadnjih nekoliko main misija su bile odlične, a i potrefilo se da su side misije koje sam ostavio za kraj bile dobre.

Onda je došao Frozen Wilds kao šlag na tortu. Praktično sve mi je bilo bolje u odnosu na osnovnu igru. Main quest je odličan, a i sporedne misije su mnogo bolje jer su većinom svedene na jedan deo mape.

Ceo region mi je super, baš je comfy onako zavejan snegom i prošaran jezerima i gejzirima.

Likovi su neuporedivo bolji. Bukvalno Burgrend, prvi lik sa kojim sam progovorio, je zanimljiviji od cele postave u osnovnoj igri. A i onaj blentavi lik u kanalizaciji je bio super. Samo pleme je baš interesantno, pogotovo vizuelno sa onim ludim kacigama.

Nova oružja doduše nisam stigao pošteno da probam, dok se mlaz bacača vatre/leda zauha mene roboti već išutiraju na drugi kraj mape.

Jedino što mi se nije svidelo je lov na Fireclaws. Fuck that shit.

Imam oko 25h u Persona 5 Royal i kako igram sve mi se više sviđa. Nakon što sam zimus odigrao Persona 4 Golden ovo mi je bila jedna od igara koju sam jedva čekao da odigram i za sada opravdava očekivanja.

Igra malo sporije krene i deluje da je tutorial 8h dug, ali kad se konačno "otvori" postaje sve bolje i bolje. Mada betonski Tokio i tavan u krčmi nisu ni približno comfy kao Inaba :)

Bauljanje po tamnicama mi je bilo najmanje zanimljiv deo u četvorci jer su sve na isti kalup, ali ovde je situacija neuporedivo bolja. Za sada sam očistio dve tamnice i bile su različite i po dizajnu i po gameplay elementima. A i dodatni platforming elementi su dobrodošli.

I borba je unapređena. Sviđa mi se što sada svaki lik ima svoje vatreno oružje, baš je zadovoljavajuće rešetati automatskim puškama. Odlična novina je ako je neprijatelj u nokdaunu može da se pregovara sa njim da ti da item ili personu ako mu poštediš život i ti pregovori znaju biti zabavni.

Školski život je takođe zanimljiv, pogotovo kad te profesor prozove nasred časa dok ti misli lutaju. Osećam se kao da sam u školi ponovo i da me obliva hladan znoj :D

Likovi su mi za sada nešto manje zanimljivi od postave iz četvorke, ali su i dalje super. Direktor škole me podseća na Palmu pa kad god ga vidim u glavi mi slika kako pravi "bunga bunga" žurke sa učenicama. :ROFLMAO:

Lajkovao sam deo o Personi pošto nikad nisam igrao serijal sem malo kec na PSX Classicu ali verovatno su kasnije potpuno druga priča.

Direktor škole me podseća na Palmu
E Palma jeste baš neki JRPG Komik Rilif

Meni je Persona 4 Golden prvi kontakt sa serijalom. Nisam ni znao u šta se upuštam, na kraju zabo preko 100h i uživao. Deluje mi da je petica unapređenje u skoro svim segmentima.

Jako interesantan serijal, tj. bar ove novije igre jer nisam upoznat sa starijim. Najzanimljivij mi je ta sloboda što se aktivnosti nakon škole tiče. Možeš da se družiš, gledaš TV, nađeš neki pos'o, sređuješ baštu, grajnduješ tamnice...

Meni su likovi bas super u petici bas mi sve taman i smesno i zabavno i tuzno..

Ja igram AC Valhallu trenutno sam ok ok 15h u igri i tek sam stigao u englesku :D

Upravo preshao Void Bastards. Zabavio sam se kao i pre koju godinu kada sam igrao. Sada mogu da nastavim Outer Wilds.

Играм Веџмина тројку. Наканио се коначно. Неких 20 сати сам у игри, у Новиграду. Свиђају ми се атмосфера, музика, ликови (Гералт ме чак подсећа мало на Снеjка, и због гласа, и због attitude-s) иако нисам читао књиге, ни играо претходнике, и не знам практично ништа о целом том lore-у. Само сам гледао серију и био полузбуњен оним што одгледах.

Гејмплеј ми је океј, иако је борба симплификована и климава, и много је боља рецимо у Хорајзону и Цушими, али свеједно ме вуче да играм. На почетку ми је мало цео инвентори, skill tree, алхемија, уља, напици било нејасно и преобимно, али после неког времена и мало консултације на нету, похватао сам све. Деси се ту и тамо по неки багић и глич, пар пута сам морао и да рилоудујем сејв због тога, али није било критично.

Све у свему свиђа ми се за сада, иако нисам још ни на пола игре, видећу до краја какав ће ми утисак бити.
imamo temu za igru, bilo bi lepo ispoštovati i postovati tamo...

ova tema služi za igre za koje ne postoji tema i kada vas apsolutno mrzi da napravite istu. i dalje ne ohrabrujem postovanje u ovoj temi...

imamo temu za igru, bilo bi lepo ispoštovati i postovati tamo...

ova tema služi za igre za koje ne postoji tema i kada vas apsolutno mrzi da napravite istu. i dalje ne ohrabrujem postovanje u ovoj temi...
Ок, надаље ћу о овој игри писати тамо, него ми је ова тема прва налетела, а ито играм тренутно као што каже наслов. :)

Ок, надаље ћу о овој игри писати тамо, него ми је ова тема прва налетела, а ито играм тренутно као што каже наслов. :)
Maxa nam je bio juce malo nervozan, ne zameri, naide mu tako ponekad [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Prešao Carrion. U neku ruku jeste me oduševila igra, ako ste oduvek hteli da imate power fantaziju, kako je biti the Thing, onda ste to i dobili. Ako bih imao da zamerim neke stvari, prekratka je i ne opravdava punu cenu od 20 EUR na GOG-u. Lepo funkcionišu moći koje dobijate, ali zagonetke nisu teške da će te odustati od igranja. Jako je lepa i muzička podloga, ponovo se oseća dosta Carpenterovog synth zvuka iz njegovih filmova, sa par modernih obrta u produkciji. Ako ste za razbibrigu preporuka, ali ne kupujte dok ne bude na nekoj rasprodaji.

Jedino čemu mogu da se nadam je da će proširiti ideje u nastavku koji je već potvrđen.
upucaću te, majke mi :D

Back
Top Bottom