• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

E svakako sam protivnik dijalog opcija u Open World kao Odiseja nonsens, now thats some bullshit. Kao vidi imamo i dijalog opcije rastu mogućnosti da dosadan dijalog bude duži to bre
Ju naopako. Witcher 3 strongly disagrees. Kvestovi kao i dijalozi u istim su odlično napisani, bilo da su u pitanju main ili side ili Witcher quests.

Ju naopako. Witcher 3 strongly disagrees. Kvestovi kao i dijalozi u istim su odlično napisani, bilo da su u pitanju main ili side ili Witcher quests.
Dobro W3 je rpg pa ima smisla, Odiseja nije rpg koliko sam upucen (poslednji AC koji sam igrao je Black Flag). Ako dijalozi nemaju nikakv imapact na ishod sveta/questa/itd ne treba ni da postoji osim kao opcija za dodatni lore ako nekoga zanima. Nebitno dal je to Witcher/ElderScrolls/Fallout/Mass Effect ili bilo koji univerzum.

Di nije, ali više akcioni RPG, nema šta nisu kopirali iz W3...

Problem je i definisanje zanra, kompanije kace ''rpg'' tag na sve zivo i mrtvo danas a zapravo nema nikakve poente za tim. Tipa odigras neki pravi rpg algoritam ti nudi da li zelis da kupis Assasins Creed XYZ posto volis ''rpg'' igre. Ja se odma nakacim na raspitor.

Svakako nisam mislio na dijalog opcije u Witcher, Mass Effect ect. Nije to samo po sebi iskusan dodatak treba da postoji potreba za dijalog opcijama u igri. Bkv nikada nusam poželeo dijalog opcije u AC, baš mi je to užas što je ubačeno pljuju ljudi oduvek radnju oni dodali dijalog opcije

Svakako nisam mislio na dijalog opcije u Witcher, Mass Effect ect. Nije to samo po sebi iskusan dodatak treba da postoji potreba za dijalog opcijama u igri. Bkv nikada nusam poželeo dijalog opcije u AC, baš mi je to užas što je ubačeno pljuju ljudi oduvek radnju oni dodali dijalog opcije.

Ovo isto vazi po meni i za ostale zanrove, npr ne mora svaka druga fps igra da ima inventar/loot/skill tree zaista je nepotrebno ne znam kako im to nije jasno, ako je Borderlandsu npr proslo jednom ne trebaju svi ostali to slede kao da je to sveti gral koji cini fps igrom jos boljom. Isto vazi za diajalog meni u akcionim open world igrama.

HZD glavna prica i vizija celog tog sveta je skroz ok....nista spektakularno ali ostavlja toliko slobode da se divlja
da su japosi imali ruke na scenariju (minus square) verujem da bi smo imali jednu od legendarnijih igara

sve sto nije vezano za isporuku price je prosto fenomenalno
ja sam se bas izigrao! za sve pare, sve mi bilo zanimljivo da probam vidim kliknem

crnac je i meni najbolji lik, nije karton, sposoban da ima vise od 1 misli u glavi za razliku od ostale ekipe iz igre
ne reaguje iskljucivo na osnovu emocija kao ostatak etc etc
aloy mi je dosadna, a ponekad mi samo nije zanimljiva...al prastam joj sve zato sto je prirodna redhead;)

expansion je bas cool, cak se naslucuje i mali napredak u story deliveringu lol

anyway ja nista nisam ocekivao od HZD, i na kraju ispade jedna od boljih (open world) igara koje sam igrao zadnje vreme
zabava i eyecandy 10/10 prica 2/7

Igram Zeldu Skyward Sword HD po prvi put, na Switchu. Za sad mi se jako dopada, naročito vizuelni stil.

Prešla sam do sada dva Dungeona i prilično uživala. Ja sam verovatno jedna od retkih osoba koju Dungeoni smaraju u Zelda igri, zato i nisam ogroman fan Zelde, ali ovde mi se veoma dopadaju iz nekog razloga, ne znam tačno zbog čega.

Vizuelni stil mi izgleda prelepo i ta svedena estetika likova, naročito Linka.
Ne mogu da prestanem da gledam u njega kako mi je lep [emoji4]. Uopšte taj stil kao da je sve slikano vodenim bojama tek sa HDem dobija na svojoj lepoti, teksture su takođe unapređene prilično u odnosu na Wii verziju.

Na trejlerima mi je delovalo sve to dosta jeftino i kao igra iz Wii generacije koja ne može da sakrije to ali sad kad je igram na 1080p mi je jedna od lepših igara koje sam igrala i vizuelno najlepša Zelda do sad.

Motion kontrole su mi malo frustrirajuće zbog toga što mora da se non stop kalibrira pozicija i ne samo to, nego što mora da se drži mač u određenoj poziciji kad se to radi kako bi mogao da detektuje poteze korektno.
Zamahivanje mača mi se takođe ne sviđa preterano jer ima određen lag koji mi odvraca pažnju i ne dozvoljava mi da se potpuno udubim u to što radim na ekranu i da poverujem da ja radim to. I dalje mi je ok što su tu samo sam zamišljala da su preciznije i intuitivnije.

Znam da se u igri ponavljaju mesta koja se posećuju i nadam se da to neće da me smori da ne završim igru jer je za sad baš po mom ukusu skoro sve. [emoji4]

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Ponavljaju se da ali nije toliko strašno. Jeste Tamnice u Skajvard su i meni medju najboljim u serijalu pogotovo jedna pred kraj, dizajn 12 od 10

Čak ima par Bos Fajtova koje bi stavio u top 10...

Ponavljaju se da ali nije toliko strašno. Jeste Tamnice u Skajvard su i meni medju najboljim u serijalu pogotovo jedna pred kraj, dizajn 12 od 10
Uh, jedva čekam onda [emoji4]

Dobar je Skyward Sword veoma potcenjena igra,mada mi deluje da je Wiimote bolje lezao u ruci kao mac i lakse sam se navikao na poteze mada je sve pitanje vremena i onda igra postaje haos kada svaki udarac legne kako treba,kalibracija je sasvim normalan deo svake motion igre ko je imao wii znace o cemu pricam.
Igra izgleda za jednu 10 godina staru igru brutalno,ja kada sam upalio prvo sam gledao jeli ovo moguce uopste,ali art style to dozvoljava srecom.
I najveci plus bez ikakvog razmisljanja 60fps,kolika je to razlika u ovoj igri.

Može li se igrati sa pro kontrolerom? Nikad nisam voleo mlataranje po vazduhu.

Može li se igrati sa pro kontrolerom? Nikad nisam voleo mlataranje po vazduhu.
Može naravno, jedina mana je što ako podesiš na samo button kontrole, gubiš mogućnost da kameru rotiraš sa desnom palicom jer ona onda registruje pokrete mačem, pa da bi se manuelno rotirala kamera mora da se pritisne L trigger + desna palica, što smara i teško se navikne na to, nije intuitivno.

Aha. Baš me zanima kako radi. Evo skidam već četvrtu pečovanu verziju za moj sitoti SX OS.

Aha. Baš me zanima kako radi. Evo skidam već četvrtu pečovanu verziju za moj sitoti SX OS.
Sama igra radi fenomenalno, sve je jako utegnuto i najbolja 3D Zelda do sada performance wise.

Jedina mana su te button kontrole koje su mogle da budu rešene da se desnom palicom rotira kamera a mač koristi sa L+ right stick kombinacijom jer se kamera konstantno koristi, ali Nintendo nije dozvolio tu opciju u Settingsu.

Koliko razumem, stara verzija sa Wiia nije imala manuelnu rotaciju kamere osim automatske tako da ja kad igram sa button kontrolama, gledam da je igram kao staru verziju sa Wiia i ne smaram se sa manuelnim rotiranjem.

Последње две игре које сам завршио су Spider-man и Shadow of the Colossus на PS4. И благо сам разочаран и једном и другом.

Спајди има јако лепу графику и презентацију, супер покретљивост, али је зато прича млака (недовољно су искоришћени ликови из тог универзума), борба једнолична, геџети и одела не нарочито употребљиви и занимљиви (боље ми је то све било у PS1 Спајдермену за оно време), а споредни садржај један од већих грајндова и сморчина на које сам налетео у последње време, у маниру најгрђих Убисофт радова. И HZD и Tsushima су ми много боље легли у том погледу. А читах како је неки сматрају најбољом суперхеројском игром, бољом од Batman Arkham серијала (који нисам играо, али ако је на овај фазон, онда и не намеравам). У сваком случају солидна игра, али далеко од било каквог ремек-дела или топ листе, што се мене тиче.

Кад је SOTC у питању, на PS2 ме је та игра одушевила својим концептом и атмосфером а на бројне техничке проблеме се тада нисам ни обазирао. Стварно је била уникатно искуство и био сам радознао да видим како су то све унапредили и обогатили у римејку. А заправо осим модерне графике и стабилизованог фрејмрејта, све друго је директна PS2 копија. Застареле и болно климаве контроле, које су пре 15 и кусур година могле да прођу, али данас не. Не зна се јел веће мучење јахање или пењање. Гејмплеј идентичан, ништа нису додали или променили кад су већ правили игру од нуле, а не само ремастеровали. Имао сам и неколико гејм брејкинг гличева, пропадање кроз под, заглављивање у зиду, и томе слично. Тако да искуство је знатно слабије у односу на играње оригинала, и ово је један од најлењих римејкова које сам имао прилику да одиграм, и реално потпуно сувишан кад је већ урађен онај хд ремастер за PS3. Ако је The Last Guardian исто оволико мучан и clunky што се тиче контрола, мислим да ћу га прескочити.

Последње две игре које сам завршио су Spider-man и Shadow of the Colossus на PS4. И благо сам разочаран и једном и другом.

Спајди има јако лепу графику и презентацију, супер покретљивост, али је зато прича млака (недовољно су искоришћени ликови из тог универзума), борба једнолична, геџети и одела не нарочито употребљиви и занимљиви (боље ми је то све било у PS1 Спајдермену за оно време), а споредни садржај један од већих грајндова и сморчина на које сам налетео у последње време, у маниру најгрђих Убисофт радова. И HZD и Tsushima су ми много боље легли у том погледу. А читах како је неки сматрају најбољом суперхеројском игром, бољом од Batman Arkham серијала (који нисам играо, али ако је на овај фазон, онда и не намеравам). У сваком случају солидна игра, али далеко од било каквог ремек-дела или топ листе, што се мене тиче.

Кад је SOTC у питању, на PS2 ме је та игра одушевила својим концептом и атмосфером а на бројне техничке проблеме се тада нисам ни обазирао. Стварно је била уникатно искуство и био сам радознао да видим како су то све унапредили и обогатили у римејку. А заправо осим модерне графике и стабилизованог фрејмрејта, све друго је директна PS2 копија. Застареле и болно климаве контроле, које су пре 15 и кусур година могле да прођу, али данас не. Не зна се јел веће мучење јахање или пењање. Гејмплеј идентичан, ништа нису додали или променили кад су већ правили игру од нуле, а не само ремастеровали. Имао сам и неколико гејм брејкинг гличева, пропадање кроз под, заглављивање у зиду, и томе слично. Тако да искуство је знатно слабије у односу на играње оригинала, и ово је један од најлењих римејкова које сам имао прилику да одиграм, и реално потпуно сувишан кад је већ урађен онај хд ремастер за PS3. Ако је The Last Guardian исто оволико мучан и clunky што се тиче контрола, мислим да ћу га прескочити.
Lajk za sve rečeno za SOTC

Inače preporuka za Arkhm Knight igrao sam samo taj i bio mi je baš baš dobar prekinuo sam ga iz nekih drugih razloga da sad ne širim temu al igra je bila top of the line DC

А заправо осим модерне графике и стабилизованог фрејмрејта, све друго је директна PS2 копија.
Kako se nosi sa PS3 remaster-om iz prve ruke?

Back
Top Bottom