- Reaction score
- 5,380
patapon je bolja igra od horizon zero dawnEDIT: na onom nesrećnom PSP-ju igram patapon i little big planet po par minuta, i tu sam oduševljena![]()

patapon je bolja igra od horizon zero dawnEDIT: na onom nesrećnom PSP-ju igram patapon i little big planet po par minuta, i tu sam oduševljena![]()
Morao sam malo da guglam sto se tice side misija u main igri posto sam vecinu zaboravio ali evo neka preporuka :Eeee znači da ne odustajem od igre posle glavne priče? Moram samo da vidim kako da aktiviram ekspanziju, pošto je moj Horizon ona ps plus igra meseca. Imaš li preporuku za neki quest koji ti je bio dobar? Da malo isfiltriram sve koje sam aktivirala.
Soulless idioti je najbolji opis verovatno
Igra me još drži donekle jer dok pešačim naiđem na sve veće i zajebanije robote. Pa bar tu zadovoljim taj exploration itch.
Pa pazi... ona me tera da tancujem, dok me horizon baca po mapi da pronađem/spasem/izbavim/ubijem grupu/robote/majku/ćerku/ženupatapon je bolja igra od horizon zero dawn

E tooooo, hvala lepoMorao sam malo da guglam sto se tice side misija u main igri posto sam vecinu zaboravio ali evo neka preporuka :
-Redmaw quest
-A momement's peace
-Traitors bounty + Queens gambit ( prvi chainquest se zavrsava sa pocetkom drugog questa)
- Sun and Shadow ( omaz Romeu i Juliji)
- Collateral
Plus naravno cela expanzija koja je po meni must play.
Edit. Koliko se secam ako zavrsis sve Hunters Lodge misije dobices neka dobra oruzija i set as reward.

vise sam rekao jer je meni HZD dosadan, dok sam sva tri patapona igrao do u nedogled. naravno da ne moze da se porediMada jokes aside, ne možeš baš porediti

ja sam rekao da je bolje da su celu igru napravili da ljudi uopšte ne postoje, samo aloy.E, hvala za to, hahaha. Mada nisam toliko invested u priču, osim za samu Aloy i njen origin story. Ostatak njihovog sveta me ne interesuje preterano. Mada, sama Aloy ume da bude zanimljiva u nekim dijalozima. Mnogo je samouverena![]()

Slažem se da ume da bude dosadan. I dan danas se pitam je li do mene, da sam prematora i cinična, ili je danas teško naći igre koje imaju NPCjeve i priče koje te drže. Mislim..... progorela sam kroz poslednji god of war prošle godine. Ne pamtim ima li još koja igra da mi je bila tako zanimljiva.vise sam rekao jer je meni HZD dosadan, dok sam sva tri patapona igrao do u nedogled. naravno da ne moze da se poredi![]()
ja sam rekao da je bolje da su celu igru napravili da ljudi uopšte ne postoje, samo aloy.![]()
Slažem se da ume da bude dosadan. I dan danas se pitam je li do mene, da sam prematora i cinična, ili je danas teško naći igre koje imaju NPCjeve i priče koje te drže. Mislim..... progorela sam kroz poslednji god of war prošle godine. Ne pamtim ima li još koja igra da mi je bila tako zanimljiva.

*cough* Hades *cough*Ne pamtim ima li još koja igra da mi je bila tako zanimljiva.
Istina slazem se. Nije graficki Horizon zaostao ni malo i dan danas izgleda dosta dobro, sto se tice likova jesu genericni u 90% slucajeva ali taman posla da je Ubisoft level dosadnosti za to bi trebalo bas bas da se potrude.Ima ljudi isto to sve misle za W3 i RDR2. Neki i gore.
Prosto treba odabrati open world po svojim afinitetima jer ako čovek pogreši samo će da traži mane. Daleko je Horizon od grafički zaostale igre lol a još dalje od najgore napisane , svaki AC i FC ima gore napisane sporedne likove.
Meni je crnac omiljen lik iskreno njega sam jedino zapamtio iz main igre. Dok mi je expanzija bas bila epic kao full package.Meni su sporedni likovi bili u rangu Killzone igara mislim na saborce. Dijalozi sa vladarima, onim crncem, ostalimstory based likovima sve mi je bilo na mestu.
E sad kao da li moram da igram opet da utvrdjujem jbg previše je open world igara kad bi svaku dva puta prelazio gde je kraj.

Jeste ali ako ti je zabavan taj grind legit treba da te ne zanima kako su napisane molbe meštana za zadatake. Msm ja ne mogu da zamislim wituaciju gde kažem sebi jbt kako je dobro napisan ovaj sajd dijalog jedva čekam da pronadjem sakrivene košarice

Svaki quest je prica za sebe.Ja bi voleo da se desi jbga, kada vec imas dialog menu/opcije zasto odluke nemaju apsolutno nikakav impact na svet. To je zapravo meni bio jedan od problema ne samo u Horizonu nego generalno u igrama koji ti daju nekakav izbor koji zapravo ne postoji i nema nikakav uticaj na dalji tok igre/questa ili ne daj boze samog sveta.Uostalom kao neko ko se kune u New Vegas apsolutno mi je jasno na šta ti misliš ali ne možeš to da očekuješ u igrama kao Horizon prosto neće se desiti (iako je isti pisac bio vodeći al eto to je to drugačuje se pristupa)
Meni je Horizon jedna od najboljih igara koje sam igrao u poslednjih 10ak godina recimo, sta znam. Sve mi se namestilo da mi je kul, svet prelep, prica prezanimljiva, roboti dinosaurusi...Ja se borim sa Horizon Zero Dawn. Sipala 20 sati u nju, uglavnom na čišćenje tallnecks i cauldrona, i lov u divljini. Ako uzmem da radim sidequestove, samo se smorim
Razočarana likovima, ima možda dva NPCja koja su mi zanimljiva, a raspon pažnje mi je toliko očajan da ne mogu da se usmerim samo main storyline da završim i da pređem na neku novu igru. Kakva su tuđa iskustva? Malo sam razočarana, s obzirom na to koliko sam dobrih stvari čula.
EDIT: na onom nesrećnom PSP-ju igram patapon i little big planet po par minuta, i tu sam oduševljena![]()
sta ces vise.E svakako sam protivnik dijalog opcija u Open World kao Odiseja nonsens, now thats some bullshit. Kao vidi imamo i dijalog opcije rastu mogućnosti da dosadan dijalog bude duži to breJa bi voleo da se desi jbga, kada vec imas dialog menu/opcije