RaidenSakai
Well-known member
- Reaction score
- 933
PS1 i Saturn su ono best option al Saturn ima jos ovo:Fu**, nisam znao da je Saturn verzija bolja, ja sam pre 10ak godina odigrao PlayStation verziju i baš se oduševio.
- Additional scenes.
- Altered dialogue in a handful of scenes.
- Additional character close-ups.
- Additional "breast bouncing" interactions and uncensored bouncing. (Sony censored the PlayStation version by having the bouncing animation toned down.)
- Bonus videos that become available after completing the game.
- Two alternate versions of the ending credits. The easiest way to access these is simply reload the final save point in the game; you do not have to replay the entire game to view them.
- The anime cutscenes now run at 24 frames per second, instead of 15 in the PlayStation version, but the video quality is slightly reduced.

Chapteri su predugi, bilo bi mi vise kul da su kraci, ali da ih ima vise.
Praznik za oci i moze da se pegla lepo uz neki podcast lagano ili neku utakmicu.
. Tempo zagonetki je dosta poboljsan, razdvojene u grupe, gde svako malo ima jedna nova mehanika da ih osveži dosta pomaže sa ritmom u poredjenju sa prvom igrom, ali zato veličina zona bez ičega između potpuno ga ubija, vreme potrošeno na traversal je najveca mana igre. Takodje ako neko očekuje nivo Portala, i seamless integraciju priče, zagonetki i okoline u zaokruženu celinu koju može da igra svako, pa biće razočaran, ovo je žanrovska igra i ako vam ne prijaju puzzle igre ovde cete najpre naci frustraciju.