• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Za NFS mislis? Underground 1+ 2 i Carbon izgledaju daleeeeeko bolje na PCu. Plus imas i ovaj sada underground2.net mod, bukvalno remaster UG2 i NFSCO...remaster mod carbona. Jedino zasto je HP2 bila bolja igra jer su dva skroz druga studija radila na istom naslovu.

Most Wanted mislim da je bila naj bolja 360 verzija jer je imao neki rain effect itd boje al to su sve posle dodali i PC verziji. Mislim da se razumemo, ovo nisu vanilla 1.0 verzije igara vec last patch, widescreen fix, sve moderne kontrole ubacene sa gamepad support, sve na apsolutni max, rezolucije mogu i na 4k da se guraju i to sve u 60fps.

Sve NFS igre na konzolama su bile 30fps i mogle da padaju ispod toga povremeno. Nego smo bili mladji i bolelo nas uvo za cepidlacenje o grafici i fps al realno, jesu bile gore:

Da most wabted definitiv edition je 360 verzija nararvno banila verzija jer pc sa modovima nema konkurenciju...

Ovo je moj video hot pursuit2 ps2 verzija levo je sony trinitron sa rgbom dserija sa scanelinesom a desno je istodserija malo starija sa obicnim av signalom kao i dole sharp mega monitor model sa obicnim av signalom.
Svi televizori imaju rgb ali sam morao da oprikljucim samo na jedan i onda iz sonijevog rgb skarta da izvucm cinc na ova dva preko kabela,ne znam dal je moguce imati 3 rgb izlaza nekako na nekom razdelniku?

Za NFS mislis? Underground 1+ 2 i Carbon izgledaju daleeeeeko bolje na PCu. Plus imas i ovaj sada underground2.net mod, bukvalno remaster UG2 i NFSCO...remaster mod carbona. Jedino zasto je HP2 bila bolja igra jer su dva skroz druga studija radila na istom naslovu.

Most Wanted mislim da je bila naj bolja 360 verzija jer je imao neki rain effect itd boje al to su sve posle dodali i PC verziji. Mislim da se razumemo, ovo nisu vanilla 1.0 verzije igara vec last patch, widescreen fix, sve moderne kontrole ubacene sa gamepad support, sve na apsolutni max, rezolucije mogu i na 4k da se guraju i to sve u 60fps.

Sve NFS igre na konzolama su bile 30fps i mogle da padaju ispod toga povremeno. Nego smo bili mladji i bolelo nas uvo za cepidlacenje o grafici i fps al realno, jesu bile gore:

Nisam mislio na NFS, tu je jedino Hot Pursuit 2 bio bolji na PS2 (mada sam ja nostalgično više vezan za PC verziju jer sam nju mnogo igrao kada je izašla). Mislio sam npr. na MGS2, Silent Hill 2, DMC 1 i 3. U mnogim stvarima su i GTA 3, Vice City i San Andreas bolje iskustvo na PS2, mada sa malo modova PC verzije postaju ipak bolje. Silent Hill 3 zanimljivio ima u originalu ubedljivo najmoćniju verziju na PC-u.

Kako vreme teče sve više sam baš oduševljen kakvu su grafiku imale mnoge multiplatform a pogotovo ekskluzivne igre na PS2. A nekada sam mislio da je ta konzola grafički bila baš mnogo slabija od Xbox Classic i GameCube, ali je to bila samo na papiru, mnogo developera je pravilo čuda na toj konzoli i u većoj rezoluciji preko emulatora mnoge igre i dan danas i uvek će izgledati prelepo.

PS. Burnout 3 je stvarno najbolja arkadna trkačka igra ikada, prešao sam je skoro preko emulatora na Steam Deck-u a nikada je ranije nisam igrao.

Nisam mislio na NFS, tu je jedino Hot Pursuit 2 bio bolji na PS2 (mada sam ja nostalgično više vezan za PC verziju jer sam nju mnogo igrao kada je izašla). Mislio sam npr. na MGS2, Silent Hill 2, DMC 1 i 3. U mnogim stvarima su i GTA 3, Vice City i San Andreas bolje iskustvo na PS2, mada sa malo modova PC verzije postaju ipak bolje. Silent Hill 3 zanimljivio ima u originalu ubedljivo najmoćniju verziju na PC-u.

Kako vreme teče sve više sam baš oduševljen kakvu su grafiku imale mnoge multiplatform a pogotovo ekskluzivne igre na PS2. A nekada sam mislio da je ta konzola grafički bila baš mnogo slabija od Xbox Classic i GameCube, ali je to bila samo na papiru, mnogo developera je pravilo čuda na toj konzoli i u većoj rezoluciji preko emulatora mnoge igre i dan danas i uvek će izgledati prelepo.

PS. Burnout 3 je stvarno najbolja arkadna trkačka igra ikada, prešao sam je skoro preko emulatora na Steam Deck-u a nikada je ranije nisam igrao

PS. Burnout 3 je stvarno najbolja arkadna trkačka igra ikada, prešao sam je skoro preko emulatora na Steam Deck-u a nikada je ranije nisam igrao.
Auuu zavidim ti za tek sada Burnout iskustvo :)) To sam cepao ko lud na PS2. Ubedljivo naj bolji racing OST, otkrio sam tolko bendova tada. Burnout Revenge takodje ako nisi, odusevice te.

A ovo sto si reko za PS2 igre sve tacno. Sem ovih NFS, tad je bas bila podela il si bio konzolas il PC guy. Meni i dan danas omiljena generacija konzola.

Burnout 3 je legenda. Za mene ubedljivo najbolja arkadna trka ikada izdata. Burnout Dominator i Burnout Paradise City su dobri ali trojka je bolja. Nešto najbliže Burnout 3 po loženju mi je bio prvi Motorstorm.

Drugi najbolji nusefekat dominacije jedne platforme, posle činjenice da na kraju skoro sve izađe za nju, je da ljudi posvete neverovatno mnogo vremena da trikovima izvuku maksimum iz platforme. Sa vizuelne strane igre poput God of War 2, Xenosaga, Shadow of Colosus i Grand Turismo 4 su tehnički neverovatne dok igre poput Dark Cloud 2 i Rogue Galaxy su dizanirali grafiku oko kvaliteta sistema i, u ono vreme, ostavili igrače sa utiskom kao da su u nekoj anime seriji.

Last edited:
Burnout 3 mi je must have na svakom telefonu, evo sada na RPG2 igram, uživam. Ne-ve-ro-va-tna igra!

Revenge je takvo razočarenje da je to nešto neverovatno. Čak i Dominator je sranje. U svakom sledećem su izbacili CrashFM i bukvalno izvukli dušu iz igre. Kakav debilan potez.

Btw, ko je voleo Burnout 3, neka overi Wrecrkreation igru, skoro je izašla, ima opis na sajtu. Malo miksuje Burnout i Trackmania

Krenuo sam da igram Burnout Revenge čim sam završio 3, prelepa grafika i osećaj brzine ali mi baš ubija imerziju to što sada mogu i treba da udaram automobile u saobraćaju koji idu u mom smeru. Nije mi jasno zašto su to ubacili i potpuno uništili atmosferu iz trojke koja je uspevala da mi zavara mozak da kao vozim prave automobile dok ovde zbog toga nemam takav osećaj.

Ja se sećam da je Crash FM bio naširoko kritikovan kao naporan i repetitivan. EmuGLX forum nije bio ništa drugačiji. Sećam se da smo samo ja i valjda Grunt branili radio kao bitan deo duše igre.

Mogu samo da zamislim koliko bi Motorstorm bio veća ložana sa nekim takvim DJem u igri.

Uzeleo sa malo neke arkadne vozne pa posto je free na PSN-u rekoh da isprobam Monster Jam Showdown. Predjoh samo zato sto nije dugacka ali nije nista posebno. Igrao sam dosta boljih igara na ovu foru. Da sam je kupio zazalio bi za bacenim novcom.

Krenuh odma jos jednu free igru. EA WRC na samom sa pocetku bolja mi je od Monster Jama ali nista spektakularno. Videcemo kako ce se stvari odvijati dalje. Jos je rano da dam konacan sud.

Pazario sam malo za Black Friday, uzeo GTA V, Bodycam, Ryse Son Of Rome i Crysis Remastered.
Bodycam mi je odlican zasad, ideja bas super i totalno promena u odnosu na klasicne fps-ove na koje smo navikli. Nije lose da se ispuca tu i tamo neki deathmatch, brzo se i zavrsi pa meni odgovara.

Ryse je baš potcenjena igra, ja sam isto mislio da je generički showcase za grafiku ali sam shvatio da sam bio u krivu kad sam odigrao.

Ryse je baš potcenjena igra, ja sam isto mislio da je generički showcase za grafiku ali sam shvatio da sam bio u krivu kad sam odigrao.

Da da, meni je odlican. Ovo ce biti 3.prelazak cini mi se. I ta linearnost nivoa mi je taman

Back
Top Bottom