• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Retro vece,igrao se micro mages(konano izasla cela igra NES) i double dragon2 revenge :)
IMG_20251114_182003.webp
IMG_20251114_182011.webpIMG_20251114_181118.webp
IMG_20251114_181053.webp
Inace igram ui robokapa rouge city (bez dlca)
Kupio sam igru od nekog pandura kontam da je onda to full edishn igra :D
Igra osim sto je sporija kao fps nije tako losa stavise odlicna je za sada ali je vise walking simulator nego fps,malo me cak podseca u nekim momentima na ridika sa xbox klasika :)

Ili sam ja omatorio ili je Serious Sam 1 hd teska igra :D
Nije mi ostalo u secanju da sam imao problema sa og verzijom kad je izasla.

Mislim da su sad igre prelake, da smo otupeli i zaboravili kakve su igre bile pre
Ti si nekada bio manje tup?
Ili sam ja omatorio ili je Serious Sam 1 hd teska igra :D
Nije mi ostalo u secanju da sam imao problema sa og verzijom kad je izasla.

Težak je resident evil 1 i 2 (originalne igre) gde moras misliti o tome da imaš ink ribon da bi uopste mogao sejvovati i to ko zna kada i ko zna gde.. Mada je to temina igre iz tehničkih razloga.

Prešao sam orginalni dmc3 na hardu pre par godina i mogu slobodno reci da je to jedna od najtežih igara na hard modu i dante must die modu.
Inače sve igre igram na hardu poslednjih 5 možda i više godina...

Što se tiče serius sema nikada nisam bio ljubitelj igre, niti je bilo zabavno (sto verujem da je bila zamisao kreatora) niti mi je odgovarao gameplay...
Prevelike arene i horde protivnika koje samo dolaze i nalecu na tebe su ne odma odbile u startu iako sam igri davao par šansi ali džabe...
1000032474.webp
Igrao sam pre podne na tvu
A nastavio nocu na tabletu preko remote playa 😀
1000032465.webp

Odlična je igra ali je u jednom momentu toliko usporila da je islo u scega par frejmova bas na ovom gradilištu... Ne znam dal je samo do ue5 endmina ili nešti drugo ali sam jedva prešao deo sa snajperima zbog toga.... Posle je isla igra ok najnormalnije.
Imao neko sličan problem😐?

Poceo sam GTA IV, odusevljen sam isto kao i prvi put kad sam igrao na ps3. Neverovatno da ce uskoro 20god imati ova igra, i dan danas je ispred 90% igara. Fusion fix lepo popravlja igru i u 4k fenomenalno izgleda i radi. Ubedljivo najbolji GTA za mene, petica po fizici vozila ni blizu ovome, plus to sivilo Liberty Citija i taj graficki stil mi je nenadmasen. GTA V mi je downgrade u odnosu na cetvorku, jeste da vise stvari mozes raditi, ali ovde je sve nekako realisticnije

Poceo sam GTA IV, odusevljen sam isto kao i prvi put kad sam igrao na ps3. Neverovatno da ce uskoro 20god imati ova igra, i dan danas je ispred 90% igara. Fusion fix lepo popravlja igru i u 4k fenomenalno izgleda i radi. Ubedljivo najbolji GTA za mene, petica po fizici vozila ni blizu ovome, plus to sivilo Liberty Citija i taj graficki stil mi je nenadmasen. GTA V mi je downgrade u odnosu na cetvorku, jeste da vise stvari mozes raditi, ali ovde je sve nekako realisticnije
Mene je oduševilo kada sam prvi put seo u helikoptwr i krenuo da ga spustam malo iznad vode 🙂
Imas na ovom klipu detaljno sve oko fizike vode
Ja i voda sudbina je to 😁

Naravno, svi NFS su mi PC jer izgledaju daleko bolje sa max settings itd. A Pogotovu Porsche Unleashed, izgleda uzasno sa PS1 jer to je medju poslednjim PS1 igrama, bukvalno skroz druga igra na PS1. Emuliram iskljucivo igre koje su samo napravljene za konzole, ako ima PC verzija, uvek to pre bas zbog grafike i efekata.

Igram No, I'm Not A Human 🔍🤫👽

Pored toga i igre koje sam uzeo iz indie fears bundle pre neki dan

gsgdghdh.webp

Podsetnik da za super zabavu ne treba najnovija grafika

Last edited:
Upravo zavrsio ponovo kampanju za NFS Porsche Unleashed, 25 godina kasnije :)) Bilo i ostalo zen iskustvo kao prvog dana.

View attachment 19399
Moj prvi nfs koji sam igrao na PC. 2000 god bese? Prvi pc sam dobio krajem '99 pa me bas velika nostalgija vuce za taj nfs.
Brutalno je dobro izgledala igra i na s3 savage 4mb koji sam imao tada.
Uporedjivao sam sa ps1 verzijom i to ustvari ni nije bila ista igra samo je bila ista porsche only tema igre.

Naravno, svi NFS su mi PC jer izgledaju daleko bolje sa max settings itd. Emuliram iskljucivo igre koje su samo napravljene za konzole, ako ima PC verzija, uvek to pre bas zbog grafike i efekata.
Jedini NFS gde je verzija za konzole bolja od one za PC je NFS:HP2 za PS2. Nju je kreirao Black Box, a za PC i ostale konzole EA Seattle. Staze su lepše, ima ih više, tu je i dodatna lokacija (Desert), mogu da se menjaju vremenske prilike, bolja je fizika i handling vozila,...

Jedini NFS gde je verzija za konzole bolja od one za PC je NFS:HP2 za PS2. Nju je kreirao Black Box, a za PC i ostale konzole EA Seattle. Staze su lepše, ima ih više, tu je i dodatna lokacija (Desert), mogu da se menjaju vremenske prilike, bolja je fizika i handling vozila,...

Tacno, akroz druga igra i mnogo bolja na PS2/XBOX. Al iz nekog razloga ta verzija abnormalno laguje preko PCSX2, bas ima teske slowdowns svakih 30 sec i bukvalno je unplayable. Tako da reko ajd stavicu PC verziju koja savrseno radi zbog kolekcije. Inace i PC sam presao davno, al da, PS2 daleko bolja igra i jedina je imala neku fast forward kameru, jednim klikom vidis fazon 500m ispred sebe sta te ceka.

PS1 generacija: sve igre su većinom bolje na PC mada i tu ima izuzetaka (npr. Final Fantasy, Metal Gear Solid) ali PS2 igre: one koje su prvo izašle na PS2 su skoro sve bolje tu, u PC verzijama većinom fale mnogi efekti.

PS1 generacija: sve igre su većinom bolje na PC mada i tu ima izuzetaka (npr. Final Fantasy, Metal Gear Solid) ali PS2 igre: one koje su prvo izašle na PS2 su skoro sve bolje tu, u PC verzijama većinom fale mnogi efekti.
Za NFS mislis? Underground 1+ 2 i Carbon izgledaju daleeeeeko bolje na PCu. Plus imas i ovaj sada underground2.net mod, bukvalno remaster UG2 i NFSCO...remaster mod carbona. Jedino zasto je HP2 bila bolja igra jer su dva skroz druga studija radila na istom naslovu.

Most Wanted mislim da je bila naj bolja 360 verzija jer je imao neki rain effect itd boje al to su sve posle dodali i PC verziji. Mislim da se razumemo, ovo nisu vanilla 1.0 verzije igara vec last patch, widescreen fix, sve moderne kontrole ubacene sa gamepad support, sve na apsolutni max, rezolucije mogu i na 4k da se guraju i to sve u 60fps.

Sve NFS igre na konzolama su bile 30fps i mogle da padaju ispod toga povremeno. Nego smo bili mladji i bolelo nas uvo za cepidlacenje o grafici i fps al realno, jesu bile gore:

Tacno, akroz druga igra i mnogo bolja na PS2/XBOX. Al iz nekog razloga ta verzija abnormalno laguje preko PCSX2, bas ima teske slowdowns svakih 30 sec i bukvalno je unplayable. Tako da reko ajd stavicu PC verziju koja savrseno radi zbog kolekcije. Inace i PC sam presao davno, al da, PS2 daleko bolja igra i jedina je imala neku fast forward kameru, jednim klikom vidis fazon 500m ispred sebe sta te ceka.
Samo ps2 jer je xbox i gamecube isti kurton kao na pcu,,imam i dan danas orginalni disk za ps2 :)
Inace zavrsio sam kampanju robokapa za ps5 i prijatno sam iznenadjen igrom meni je sasvim ok i fino mi je legla :)
Jedva cekam da pojeftini unfinished biznis disk verzija :)

Back
Top Bottom