Ti si nekada bio manje tup?Mislim da su sad igre prelake, da smo otupeli i zaboravili kakve su igre bile pre
Ili sam ja omatorio ili je Serious Sam 1 hd teska igra
Nije mi ostalo u secanju da sam imao problema sa og verzijom kad je izasla.

?Mene je oduševilo kada sam prvi put seo u helikoptwr i krenuo da ga spustam malo iznad vodePoceo sam GTA IV, odusevljen sam isto kao i prvi put kad sam igrao na ps3. Neverovatno da ce uskoro 20god imati ova igra, i dan danas je ispred 90% igara. Fusion fix lepo popravlja igru i u 4k fenomenalno izgleda i radi. Ubedljivo najbolji GTA za mene, petica po fizici vozila ni blizu ovome, plus to sivilo Liberty Citija i taj graficki stil mi je nenadmasen. GTA V mi je downgrade u odnosu na cetvorku, jeste da vise stvari mozes raditi, ali ovde je sve nekako realisticnije

Moj prvi nfs koji sam igrao na PC. 2000 god bese? Prvi pc sam dobio krajem '99 pa me bas velika nostalgija vuce za taj nfs.Upravo zavrsio ponovo kampanju za NFS Porsche Unleashed, 25 godina kasnije) Bilo i ostalo zen iskustvo kao prvog dana.
View attachment 19399
Jedini NFS gde je verzija za konzole bolja od one za PC je NFS:HP2 za PS2. Nju je kreirao Black Box, a za PC i ostale konzole EA Seattle. Staze su lepše, ima ih više, tu je i dodatna lokacija (Desert), mogu da se menjaju vremenske prilike, bolja je fizika i handling vozila,...Naravno, svi NFS su mi PC jer izgledaju daleko bolje sa max settings itd. Emuliram iskljucivo igre koje su samo napravljene za konzole, ako ima PC verzija, uvek to pre bas zbog grafike i efekata.
Jedini NFS gde je verzija za konzole bolja od one za PC je NFS:HP2 za PS2. Nju je kreirao Black Box, a za PC i ostale konzole EA Seattle. Staze su lepše, ima ih više, tu je i dodatna lokacija (Desert), mogu da se menjaju vremenske prilike, bolja je fizika i handling vozila,...
Da, bas kao i situacija sa HP2. Totalno dve razlicite igre sa skroz drugim stazama pc i ps1.PC i PS1 verzije su bile skroz drugačije. ja sam igrao neku lite verziju nije bilo dosta modela, ali sam o5 uživao u kampanji
Za NFS mislis? Underground 1+ 2 i Carbon izgledaju daleeeeeko bolje na PCu. Plus imas i ovaj sada underground2.net mod, bukvalno remaster UG2 i NFSCO...remaster mod carbona. Jedino zasto je HP2 bila bolja igra jer su dva skroz druga studija radila na istom naslovu.PS1 generacija: sve igre su većinom bolje na PC mada i tu ima izuzetaka (npr. Final Fantasy, Metal Gear Solid) ali PS2 igre: one koje su prvo izašle na PS2 su skoro sve bolje tu, u PC verzijama većinom fale mnogi efekti.
Samo ps2 jer je xbox i gamecube isti kurton kao na pcu,,imam i dan danas orginalni disk za ps2Tacno, akroz druga igra i mnogo bolja na PS2/XBOX. Al iz nekog razloga ta verzija abnormalno laguje preko PCSX2, bas ima teske slowdowns svakih 30 sec i bukvalno je unplayable. Tako da reko ajd stavicu PC verziju koja savrseno radi zbog kolekcije. Inace i PC sam presao davno, al da, PS2 daleko bolja igra i jedina je imala neku fast forward kameru, jednim klikom vidis fazon 500m ispred sebe sta te ceka.