) Na pc igram po malo Takken 7 i BlazblueSuper igra.Steta sto nisu nikad napravili sequal.Ali ovi developeri nisu radi da rade nastavkeIgram usput i Beyond - Two Souls, odlicna igra, jedino sto je laka i jednostavna.

meni je igra bas konfuzna ali moram je krenuti od pocetka voleo bih da je predjem )Poceo sam ovih dana ponovo da igram Dragons Dogmu ovaj put na PC-u, igrao sam je prvi put na PS3 onomad i ostavila mi je pozitivan utisak overall. Nadao sam se da ce Capcom mozda u nekom trenutku izbaciti neki remaster ali posto od tog filma nema nista odlucio sam da namodujem PC verziju da izgleda koliko toliko pristojno za 2021 godinu.
Od modova sam koristio neki texture remaster sa Nexusa koji nije zavrsen do kraja i UW fix za rezoluciju posto je malo starija japanska igra jelte
Sto se tice same igre i dan danas je unikatna, pawn sistem i combat su fantasticni
Igram Strider/Assasin build trenutno sam 29 lvl.
Jes' malo konfuzna u pocetku dok ne pohvatas sve kako funkcionisemeni je igra bas konfuzna ali moram je krenuti od pocetka voleo bih da je predjem )
ja trenutno igram Mass Effect™ Legendary Edition

Meni je prvi deo odlican ali drugi deo mi je mnogo smor.pre kraj sam ga batalio mozda se nateram nekad da ga predjem ali nemam zeljuTrenutno igram Ni No Kuni 1 na Switchu, preko 40 sati, uživam u svemu, bližim se polako kraju.
Počela sam je još prošle godine u januaru, igrala oko 10 sati i tu stala. Nisam je igrala do sad ali sam imala grižu savesti da moram da je završim jer sam znala da je igra koja će mi prirasti srcu.
I drago mi je da sam se naterala pre par nedelja da je počnem ponovo i sad sam skroz navučena.
Malo sam počela i drugi deo Revenant Kingdom da igram, probala samo par sati na PCju i ne sviđa mi se ništa posebno, nema mi tog duha i šarma iz keca. Postoji rumor da će da je